Mâine, ora 18.00, CSM București – Volei Alba Blaj | Finală pentru titlu, un meci cât un campionat!

Mâine, de la ora 18.00, în direct pe Digi Sport 3, CSM București și Volei Alba Blaj, primele două clasate în ierarhia Diviziei A1, se înfruntă într-un meci capital pentru câștigarea titlului actualei ediții.

Înaintea acestei “finale” echipa din “Mica Romă” are în realitate două puncte avans în ierarhie, de rezultatul acestui joc decisiv depinzând soarta campionatului, partida disputându-se în Sala Polivalentă din Capitală. O miză imensă apasă disputa dintre rivale, punctele puse-n joc fiind hotărâtoare în economia sezonului, cu trei runde rămase până la final.

Formația condusă de Darko Zakoc a ratat șansa, în urmă cu o lună, în Sala “Timotei Cipariu”, să rezolve ecuația învingătoarei din această stagiune, însă a pierdut 1-3 împotriva “tigroaicelor” care au relansat lupta pentru trofeu, după ce în sezonul regulat învinsese de fiecare dată cu un categoric 3-0 (primul dintre ele în decembrie, în București).

Acum Blajul, cu un meci mai puțin, restanța facilă cu Dinamo, are la îndemână și varianta unei înfrângeri, dar este obligată să-și adjudece două seturi, pentru a păstra un avans minim în clasament.

Este o finală pentru titlu, un meci cât un sezon! Abordăm confruntarea cu gândul de a ne păstra locul întâi, chiar dacă prima șansă o au adversarele, întrucât evoluează acasă. Trebuie însă să atingem cel mai bun nivel al nostru pentru a reuși”, a precizat Sergiu Ștefănescu, președintele Consiliului Director al CSM Volei Alba Blaj, clubul vizitator urmând să beneficieze în acest joc și de sprijinul galeriei blăjene, ce va efectua deplasarea.

Ne întoarcem, după un an, în locul unde am reușit cel mai mare rezultat din istoria clubului, finala Champions League din 2018. Sperăm să reușim un rezultat care să ne ofere șanse la cucerirea titlului. Este clar că ne așteaptă un meci foarte greu, ținând cont de forma excelentă a adversarei, dar dacă vom evolua la adevărata noastră valoare, ne vom atinge obiectivul”, a spus Vladimir Bacșiș, directorul general al grupării ardelene.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...