Rămâi conectat

Sport

Mâine, ora 15.00, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – CS Oşorhei | Trupa lui Călin Moldovan, spre al 9-lea val invincibil

Dan HENEGAR

Publicat

în

În a patra rundă a returului Seriei a 5-a din Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir întâlneşte mâine, pe propriul teren, de la ora 15.00, pe CS Oşorhei, echipă clasată pe poziţia a 12-a, cu 14 puncte.

Este o confruntare în care elevii lui Călin Moldovan au statutul de favoriţi, în condiţiile unui start excelent în retur. “Roş-albaştrii” au strâns maximum de puncte şi pentru o zi s-au aflat în fotoliul de lider al Seriei a 5-a. Gruparea de sub Drăgana a plecat perfect în partea secundă a competiţiei, având o seria formidabilă de 8 rezultate pozitive, 7 victorii şi o remiză. Plasată pe locul al treilea, la 3 puncte de AFC Hermannstadt, echipa condusă de Călin Moldovan traversează o perioadă fertilă, fiind şi cea mai prolifică echipă a seriei.

Există şi un ascendent moral în faţa bihorenilor, partida tur fiind câştigată categoric de cugireni, scor 4-0. Fără probleme de efectiv, metalurgiştii revin în faţa suporterilor după două deplasări consecutive, în Mureş, ambele adjudecate. Metalurgistul Cugir va disputa în interval de 12 zile două jocuri pe propria arenă, vineri, cu CS Oşorhei şi în 4 aprilie, cu Unirea Jucu, întrucât în runda a 20-a, din 1 aprilie, cugirenii beneficiază de pauză.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea