Mâine, ora 15.00, pe “Cetate”, Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata | “Alb-negrii”, obligați să învingă

Scurcircuitați lângă furnale, “alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri dispută vineri, 15 martie, de la ora 15.00, cu Millenium Giarmata, prima dintre cele două confruntări consecutive pe propriul teren, următoarea fiind cu CNS Cetate Deva, peste o săptămână.

Bănățenii bifează întâia deplasare a returului, după ce în precedentele două runde au strâns 4 puncte acasă, contra reprezentantelor Hunedoarei. O confruntare între vecinele din clasament, despărțite de un punct, amfitrionii – locul nouă (22 de puncte), bănățenii – poziția a 10-a.

Uniriștii contează și pe nou-veniții Femi Williams (portar) și L. Roman (mijlocaș), însă au absențe importante din efectiv: Ad. Matei – suspendat, Cr. Păcurar – nerefăcut. Atacantul An. David nu s-a pregătit întreaga săptămână, din motive medicale, dar e posibil să fie inclus în lot, în formula de start revenind Al. Giurgiu – după suspendare. “După ce s-a întâmplat la Hunedoara, acest meci a devenit vital. Este o confruntare importantă, împotriva unui oponent mai jos în clasament și o tratăm ca atare. Știm ce avem de făcut, suntem motivați și abordăm cu încredere acest duel intern”, a apreciat antrenorul Adrian Bicheși.

Este o zi deosebită pentru divizionara terță, care la o oră după încheierea disputei din Seria a 4-a va organiza, la Muzeul “Principia”, o expoziție dedicată aniversării a 95 de ani de la înființarea clubului, manifestare la care va fi prezent și Răzvan Burleanu – președintele FRF

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...