Rămâi conectat

Sport

Mâine, Național Sebiș – Unirea Alba Iulia | „Specialistele remizelor”, „face to face”…

Dan HENEGAR

Publicat

în

Național Sebiș (locul 8, 33 de puncte) și Unirea Alba Iulia (locul 10, 30 de puncte), formații ce pot fi catalogate drept “specialistele remizelor” Seriei a 4-a, cu 9 egaluri la activ, se înfruntă vineri, 19 aprilie, de la ora 17.00, în Arad, în fieful unei grupări ce nu a cunoscut gustul victoriei în 2019 (parcă firesc, în acest context, în tur, pe “Cetate”, scor a fost egal, 2-2).

Național a strâns 5 egaluri în retur (4 la rând), necâștigând în cele 8 jocuri susținute (un parcurs similar are doar CSM Lugoj, penultima clasată). Probleme majore de efectiv pentru “alb-negri” înaintea confruntării de la Sebiș. Antrenorul Adrian Bicheși nu poate conta pe șase jucători, și portarul Sporea este incert, probleme fiind inclusiv la nivelul jucătorilor Under 21. Vor absenta Fetița – suspendat, Scrob – accidentat la genunchi (ruptură a ligamentului încrucișat anterior, e nevoie de intervenție chirurgicală), Tat – bolnav (varicelă), Bîrdea, Davidaș – indisponibili de mai multă vreme, E. Crișan – și-a reziliat contractul. “În condițiile date, în care avem atâtea absențe și vom alinia o formulă cu multe improvizații, să ne vindem scump pielea este obiectivul nostru în acest joc. Și în aceste condiții însă ne dorim să obținem un rezultat pozitiv”, a spus antrenorul Adrian Bicheși.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea