Rămâi conectat

Monden-Clubbing

ASTĂZI, la Alba Mall e Cool: Moda eco, parada costumelor „eco” şi concert Skizzo Skillz

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Agenţia Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar al Judeţului Alba organizează a IV-a ediție a Campaniei ECOol, eveniment care s-a dovedit a fi un succes prin numărul celor implicați și prin rezultatele obținute.

Campania ”E COol!” a fost lansată în acest an în toate liceele din întreg județul Alba. Proiectul vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător, implicarea  lor într-o activitate care presupune lucrul în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris va trebui să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.
Costumele vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall în data de 04 aprilie 2013. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susținut de Skizzo Skillz și Binidetăt Live Band.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie de două zile oferită grupurilor situate pe primele 3 locuri. Alte premii acordate: 5 premii pentru cele mai bune costume – alese în urma unui vot online pe pagina de Facebook a proiectului- de asemenea recompensate cu o excursie de două zile ; în plus vor fi realizate 3 portofolii de modă pentru cele mai promiţătoare prezentări.

Agenția Locală a Energiei Alba a lansat direct proiectul în majoritatea liceelor din județul Alba, ceea ce a făcut ca numărul elevilor înscriși în competiție să ajungă la aproximativ 300, reprezentând 30 de grupe din 24 licee din toate cele 11 oraşe ale județului Alba.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea