Ziarul Unirea

Mâine, 68 de familii vor intra în posesia locuințelor ANL repartizate de Primăria Alba Iulia

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Un număr de 68 de familii își vor petrece Crăciunul în ”casă nouă”. Este vorba despre tinerii aflați pe lista de repartizare a apartamentelor din blocurile ANL situate pe str. Nazareth Illit și pe str. Livezii care, potrivit anunțului făcut de Primăria Municipiului Alba Iulia, vor intra mâine în posesia locuințelor.

În municipiul Alba Iulia au fost finalizate în acest an 60 de locuinţe pentru tineri, destinate închirierii construite de către Agenţia Naţională de Locuinţe., Locuinţele sunt amplasate pe str. Nazareth Illit, având următoarea structură: 32 apartamente de 1 camera, 16 apartamente de 2 camere şi 12 apartamente de 3 camere. Alte 6 apartamente cu câte o cameră se află în blocul ANL de pe strada Livezii.

ELIT

Potrivit reprezentanților administrației locale, în urma soluționării contestațiilor depuse de două familii (excluse de pe listă din cauza lipsei unor acte pe care angajatorii nu le-au eliberat în timp util), s-au găsit soluții pentru ca și aceștia să primească o locuință.

După preluarea în administrare a locuinţelor de către Consiliul local Alba Iulia, solicitanţii din lista de priorităţi au fost rugaţi să prezinte acte justificative necesare reconfirmării criteriilor de acces. După verificarea actelor prezentate de către solicitanţi s-a întocmit lista de repartizare a locuinţelor prin preluarea solicitanţilor înscrişi în lista de prioritate stabilită conform HCL nr. 179/2012 care au reconfirmat criteriile de acces la locuinţă.

Repartizarea locuinţelor s-a realizat ţinîndu-se cont de suprafaţa ce revine fiecărui membru de familie, având prioritate la obţinerea unei unităţi locative cu o suprafaţă mai mare, familiile care au în componenţă copii, precum şi numărul acestora.

Listele de repartizare a locuinţelor după aprobarea lor de către Consiliul local, au fost date publicităţii prin afişare la sediul Primăriei municipiului Alba lulia şi pe site-ul autorităţii locale www.apulum.ro. Contestaţiile cu privire la repartizarea locuinţelor au fost adresate primarului municipiului Alba Iulia în termen de 7 zile de la afişarea listelor iar soluţionarea contestaţiilor s-a făcut destul de repede astfel încât tinerii aflați pe listă să se poată muta în noile apartamente chiar în această lună.

Foto: arhiva

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

Intimplare ? 6 decembrie 2012 at 19:55

Mai sa fie !!! Oare nu se puteau da in folosinta in vara, sau macar dupa alegeri ? Tocmai acum, cu citeva zile inainte, iaca sunt bune de dat cadourile!! Doar un prost nu vede caracterul electoral al acestei MITUIRI !!!!
Oare verifica vreun procuror cind erau de fapt gata aceste locuinte ? Nu intereseaza ?

dolfi 6 decembrie 2012 at 20:01

ehm… nu-i chiar asa… daca s-ar da dupa alegeri, pupincuristii sefi ar avea sanse mici sa mai primeasca ceva. Doar tov. emanuel dragusin n-a pupat cururile lui Hava & Sabou degeaba!

Dan 6 decembrie 2012 at 21:36

Este adevarat ca iar se scumpeste apa ? Ar fi interesant sa vedem organigrama acestei firme portocalii !

alex 6 decembrie 2012 at 21:40

da, e o stranie coincidenta….
ca sa le fie proaspat in minte alegatorilor

dana 7 decembrie 2012 at 8:39

nu s-au dat cu iz electoral s-au dat dupa multe si multe insistente din partea beneficiarilor,caci trebuia din partea lor sa le dea in 22 dec si am insistat noi f tare si numai noi stim cate rugaminti si umilinte am tras sa fie date acum.

ulise 7 decembrie 2012 at 9:28

da, apa se scumpeste de la 1 ianuarie iar organigrama poate sa o arate liberalul Lazar si sa va scrie si apartenenta politica a angajatilor ca sa trageti concluzii. Sefii sunt aproape toti USL

Comentariile sunt oprite