Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Luni, la Alba Iulia, cunoscutul actor Alexandru Papadopol îi provoacă pe cinefili: Dacă nu râdeți la ”Două Lozuri”, primiți înapoi banii pe bilet!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 10 octombrie, cunoscutul actor Alexandru Papadopol va fi prezent la proiecția peliculei ”Două Lozuri”, de la ora 21.20, la Colours Cinema Alba Iulia, Alba Mall, și anunță un pariu cu spectatorii: dacă nu râdeți la film, vă dă banii înapoi pe bilet! 

filmÎn plus, cu ocazia acestei premiere, cinefilii albaiulieni mai au o ofertă de nerefuzat – pot participa cu biletul de la spectacol la un concurs, premiul fiind o Dacie 1300 complet recondiționată.

Două lozuri (2015)
Two Lottery Tickets

86 min., comedie

Trei bărbați dintr-un orașel de provincie, din nevoie urgentă de bani, se hotărăsc să cumpere un bilet de loterie. Biletul câștigător este furat, iar cei trei eroi încearcă tot posibilul să îl recupereze. În căutarea biletului pierdut, cei trei protagoniști trec prin mai multe situații și aventuri. Scenariu inspirat de nuvela ”Două loturi” de I.L.Caragiale.

Regie: Paul Negoescu
Scenariu: Paul Negoescu
Actori Principali: Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea