Luni, 24 iulie, se reuneşte şi Şurianu Sebeş | Speranţe în implicarea autorităţilor locale

Înscrisă în ultimul moment în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş are prevăzută reunirea luni, la ora 19.00, în „Arini”, surse apropiate clubului susţinând că la şedinţa de pregătire va fi prezent şi Dorin Nistor, primarul municipiului Sebeş.

În condiţiile în care preşedintele Daniel Popa s-a izolat şi este foarte greu de găsit,nerăspunzând la telefon, greul acestei perioade a căzut pe umerii antrenorului Doru Oancea. Chiar dacă s-a înscris în Liga a 3-a, Şurianu Sebeş nu este sigură că va începe şi campionatul. Miercuri, 26 iulie va fi o şedinţă a Consiliului local al municipiului Sebeş, special pe tema fotbalului, în ideea susţinerii financiare a formaţiei campioane a judeţului Alba, ce traversează momente dificile din punct de vedere financiar. „Să vedem ce se va întâmpla, avem semnale pozitive dinspre autorităţile locale, noi ne vom întâlni luni şi vrem să începem treaba. Să vedem ce vom reuşi, trebuie să avem răbdare, deşi situaţia nu este rezolvată„, a precizat Doru Oancea.

Trei jucători, Şt. Radu, M. Neagu şi N. Bănică (ultimul mai aşteaptă până luni pentru a da răspunsul final) au primit dezlegările pentru Metalurgistul Cugir, iar alţi jucători importanţi precum Cl. Marcu, R. Trif, Bălaş, Cutean, P. Muntean, sunt curtaţi de echipe din Alba, Liga a 3-a şi Liga a 4-a. Kenyanul Osogo, al cărui împrumut de la FC Hermannstadt a expirat se pregăteşte deja cu Sportul Petreşti.

Înscrierea echipei în Liga a 3-a, poate fi considerată, dintr-un anumit punct de vedere, o mutare riscantă, „de totul sau nimic”, în traducere: convingem autorităţile locale să se implice, sau, adio fotbal, o retragere din eşalonul terţ fiind echivalentul dispariţiei!

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...