Rămâi conectat

Sport

Luni, 18 decembrie, Memorialul “Iani Mitracu”, ediţia a treia, la „Sport Arena” Alba Iulia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Amintirea lui Iani Mitracu, fostul atacant de legendă al Unirii Alba Iulia, dispărut în urmă cu trei ani, este cinstită prin a treia ediţie a Memorialului “Iani Mitracu”, competiţie fotbalistică ce se va desfăşura la Baza Sportivă „Sport Arena” din Alba Iulia, luni, 18 decembrie, cu începere de la ora 11.00 (în incinta Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia).

Locaţia nu este întâmplător aleasă, întrucât în 2014, Iani Mitracu a trecut la nefiinţă, la numai 53 de ani, în timpul unui meci de fotbal, îmbrăcat în tricoul “alb-negru”, atât de drag sufletului, fotbalul judeţean trăind o adevărată dramă. Totodată, invitată specială a Memorialului „Iani Mitracu” este doamna Mitracu Henrieta, soţia lui Iani.

Din distribuţia „alb-negrilor” vor face parte Bicheşi, M. Dăscălescu, Brumaru, A. Himcinschi, Selagea, Al. Giurgiu, M. Manea, R. Oargă, Cr. Petropulos.

Competiţia fotbalistică, una omagială, a devenit tradiţie, pentru ca memoria lui Iani Mitracu, fost poliţist în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, un coleg de nădejde, un prieten adevărat şi un pasionat de fotbal, să rămână veşnic vie. La startul turneului din acest an, ce se desfășoară pe teren sintetic, s-au înscris 4  echipe, programul fiind următorul: Unirea Alba Iulia şi Prietenii – IPJ Alba (ora 11.00), Penitenciarul Aiud – IPJ Hunedoara (11.30), Unirea Alba Iulia – Penitenciarul Aiud (12.00), IPJ Alba – IPJ Hunedoara (12.30), Unirea Alba Iulia – IPJ Hunedoara (13.00), Penitenciarul Aiud – IPJ Alba (13.30).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig

Dan HENEGAR

Publicat

în

Denisa Mărcuș și Miruna Măda, cicliști din Alba, pe podium la Triada MTB Avrig Cicliștii din Alba legitimați la CSM Mediaș au realizat rezultate de apreciat la primul concurs de mountain bike din acest an disputată în zona Transilvaniei. Triada MTB Avrig s-a desfășurat pe parcursul a două zile, adresandu-se cicliștilor amatori, dar și celor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea