Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Lună de foc pentru Volei Alba Blaj, campioana României | Duminică, derby extern cu Dinamo, pe TVR 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cu partida de duminică, 19 februarie, de la ora 15.00, derby-ul extern cu Dinamo București, contând pentru etapa a 19-a a Diviziei A1, meci transmis în direct pe TVR 3, se deschide o lună de foc pentru Volei Alba Blaj, campioana României.

Echipa din “Mica Romă” este angrenată pe trei fronturi și o așteaptă o perioadă extrem de dificilă, atât ca program, cât și ca importanță a meciurilor. Disputa cu Dinamo, formație clasată pe treapta a doua a podiumului, cu 7 puncte în spate (eșecuri 0-3 cu CSM Târgoviște și Rapid București în acest an), inaugurează seria confruntărilor tari pentru gruparea din Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*8 meciuri, în 28 de zile

Miercuri, 22 februarie, la Târgu Mureș, este manșa tur din sferturile de finală ale Cupei CEV, cu Budowlani Łódź, iar returul va fi, peste o săptămână, în 1 martie, în Polonia, între aceste dispute europene intercalându-se partida din intrecerea internă cu FC Argeș Pitești (sâmbătă, 25 februarie) – singura ce poate fi considerată mai lejeră. Finalul sezonului regular aduce alte două derby-uri, cu contracandidatele la titlu, CSM Târgoviște (probabil duminică, 5 martie, în deplasare) și Rapid București (în Sala “Timotei Cipariu”, în 11 martie, runda a 22-a). Între aceste două întâlniri, va fi, în 8 martie, de Ziua Femeii, manșa tur din sferturile de finală ale Cupei României, cu CSM București, pe teren propriu, returul fiind fixat în 18 martie (Final Four-ul se va disputa în 13-14 mai).

Dacă va trece mai departe în a doua competiție continentală ca importanță, Volei Alba Blaj va întâlni, în semifinale, 14-16 martie și 21-23 martie, învingătoarea dublei dintre CSM Târgoviște și Olympiakos Pireu, putându-se reedita o semifinală românească (ca în 2019, cu Știința Bacău). Finala Cupei CEV este prevăzută în dublă manșă, în 5 și 12 aprilie. Deci, practic, va începe un ritm de meciuri din trei în trei zile, miercuri – sâmbătă, cu 8 partide sigure (vor fi 9 în cazul accederii în penultimul act al Cupei CEV) în 28 de zile, în intervalul 19 februarie – 18 martie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea