Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS “Florin Fleșeriu” Sebeș, calificare dramatică în optimi, la Under 19

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În “Arini”, în ultima etapă a play-off-ului Seriei a 7-a la Under 19 s-a jucat cu calificarea pe masă. LPS “Florin Fleșeriu” a reușit să acceadă în etapa superioară a competiției juvenile, aceea a optimilor de finală, după un meci dramatic. A

flată la un punct în fața oponentului, Pandurii Lignitul Tg. Jiu, echipa lui “Coco” Groza avea nevoie de o remiză, pe care a obținut-o în minutul 90+4, dintr-un penalty transformat de Stanciu. Scorul  a fost 3-3 (0-0), după o a doua repriză incendiară: gazdele au puncat primele (Grecu, 48), dar egalitatea a fost restabilită în minutul 56, din lovitură de pedeapsă. LPS a trecut din nou în avantaj, gol Hăprianu (76), însă gorjenii au întors scorul prin reușite în minutele 84 și 89 (fiind calificați la acest rezultat!), asta după ce în minutul 83 combatantele au rămas în inferioritate (Buhazi eliminat de la amfitrioni).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mulțumesc echipei pentru îndeplinirea obiectivelor propuse și ceea ce am realizat. Acești jucători sunt campionii inimii mele. Am reușit cea mai mare performanță a fotbalului juvenil din Sebeș, respectiv aceea de a ne califica doi ani la rând la faza națională”, a declarat antrenorul Cosmin “Coco” Groza.

După 10 etape, în play-off, LPS Sebeș a fost a doua în ierarhie (prima CSM Reșița), acumulând 43 de puncte (5 victorii, 4 remize și un eșec, golaveraj 25-12). Adversarul din optimile de finală (6 mai) va fi cunoscut azi, în urma tragerii la sorți de la FRF, programul cuprinzând sferturi de finală (10 mai), semifinale și finală (15-16 mai). LPS Sebeș: Ifrim – Marcu, Dărămuș, Osz-Strakator, Vințan, Stanciu, Avram, Hăprianu, M. Fleacă, Grecu, Szekely; au mai jucat: Buhazi, Tutelea, Cîmpean, Gaboran (rezervă Groza).

În play-out, la Under 17, LPS Sebeș –Pandurii Tg Jiu 5-0 (3-0), goluri marcate de T. Fleacă (12), Glonț (23, 48), Nistor (33, 70). Antrenorul Doru Oancea a mizat pe Groza – G. Fleacă, Oancea, T. Fleacă, Fălămaș, Țălnar, Avram, Roșu, Nistor, Adam, Glonț; au mai intrat Alb, Moldovan-Varro, Șerb, Ghibu. După cel mai clar succes al sezonului, LPS Sebeș a terminat pe poziția a 4-a în play-off, cu 26 de puncte (5 victorii, 3 egaluri, două înfrângeri, golaveraj 16-5).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea