Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LPS Cetate Deva – Industria Galda, bătălie pentru supraviețuire, mâine, în runda intermediară

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Deva, pe stadionul unde în iunie 2014 găldenii au trăit bucuria promovării, în premieră, pe a treia scenă, după barajul cu ACS Ghiroda, Industria își joacă o carte mare de menținere în Liga a 3-a, miercuri, de la ora 17.00.

Acest meci poate fi catalogat drept o “finală a supraviețurii” între echipe din subsolul Seriei a 4-a, LPS Cetate Deva (locul 13, 25 de puncte) și Industria Galda (locul 14, 24 de puncte), aflate în luptă directă pentru salvare. O confruntare pe muchie de cuțit, abordată de pe poziții diametral opuse: devenii – cu două victorii la rând, prin care au încurcat socotelile fruntașelor ACS Dumbrăvița și Metalurgistul Cugir, vizitatorii – două insuccese ce i-au coborât în zona retrogradabilă, din care evadaseră la un moment dat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Formația din Alba nu-și ascunde intențiile de a lua puncte lângă cetatea Devei, deși are probleme importante de efectiv și pentru al treilea joc la rând antrenorul Paul Ciucă nu va fi pe banca tehnică, din pricina problemelor de sănătate. Va reveni Al. Costea, însă vor lipsi S. Fulea și Adam – suspendați, Fl. Schiau – accidentat, Căt. Suciu și Circov – probleme medicale (e posibil să joace, chiar dacă nu sunt refăcuți total). “Trebuie să dăm maximum în această partidă și să luăm puncte. Ne batem pentru salvare și avem meci cu o contracandidată, e o «finală», joc în care suntem obligați să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat Marcel Georgiu, președintele Industriei (în toamnă găldenii au câștigat la limită, gol R. Moga).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea