Rămâi conectat

Sport

LPS Alba Iulia a debutat cu victorie la turneul final Under 17 de la Tg. Mureş

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia a debutat cu o victorie la turneul final al Campionatului Naţional de baschet feminin, Under 17, de la Tg. Mureş, un succes categoric cu CSŞ Botoşani. Scorul a fost 75-38 (23-10, 11-5, 22-7, 19-16).

Au marcat Emilia Gherman – 17 puncte, Andreea Beldian 15, Bianca Borca 11, Iulia Taltabeţ – 8, Ana Maria Ciurpan 7, Sica Cuzic – 6, Cristina Albu 4, Alice Bîrsan – 3, Diana Stănilă 2, Emilia Ivaşcu 2.

În condiţiile în care CN „Mihai Eminescu” Oradea s-a retras, albaiuliencele vor mai întâlni pe BC Sirius Tg. Mureş (joi, 30 mai), vineri este zi de pauză, CSŞ Bega Timişoara (sâmbătă, 1 iunie) şi CSŞ Sibiu (duminică, 2 iunie). „Am debutat cu dreptul, s-a jucat decent, cu o apărare bună şi sperăm să continuăm tot aşa şi în celelalte jocuri”, a apreciat antrenorul George Lăncrănjan. Turneul a debutat cu o surpriză, victorie CSS Sibiu cu CSŞ Bega Timişoara (77-75) astfel că şansele echipei lui George Lăncrănjan de a cuceri titlul naţional au crescut considerabil.

La această categorie de vârstă, am pierdut un singur meci oficial în acest an. Este firesc să ne propunem să cucerim o medalie cât mai strălucitoare, dar se anunţă o finală extrem de echilibrată, în care se poate întâmpla orice”, a declarat antrenorul George Lăncrănjan. 

*Speranţe de viitor

În cursul lunii aprilie, Alba Iulia a găzduit unul dintre turneele semifinale, iar din această distribuţie în stagiunea viitoare vor fi cooptate în lotul CSU Alba Iulia trei baschetbaliste talentate: Beldian, Cuzic şi Gherman. „Cu actuala generaţie am mai bifat calificări, la mini-baschet, Under 14, sau Under 15, nu suntem la prima experienţă. Anul trecut nu ne-au lăsat să ne calificăm din pricina unui centimetru„, a spus antrenorul George Lăncrănjan (LPS Alba Iulia)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea