Rămâi conectat

Sport

Locul 5 la rugby în 7 pentru RC Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 20-21 noiembrie la Cluj Napoca s-a disputat prima etapă a turneului de rugby în 7 destinat sportivilor născuţi în anii 1994-1996, întrecere juvenilă desfăşurată la două categorii de vârstă, Under 16 şi Under 18. În competiţie au fost înscrise 10 echipe, CSŞ Bega Timişoara, Lions Arad, UVVG Arad, CS Gens Cluj, CSŞ Viitorul Cluj, CSŞ Ştiinţa Baia Mare, CSŞ Sibiu, Ştiinţa Petroşani, Arieşul Mihai Viteazul Turda şi Rugby Club Cugir. Formaţia de sub Drăgana a susţinut trei partide în grupă, realizând o victorie 35-0 cu CSŞ Sibiu şi două înfrângeri 20-22 cu Gens Cluj şi 5-10 cu Ştiinţa Baia Mare, iar în meciul de clasament pentru locurile 5-6 cugirenii au trecut cu scorul de 15-5 de Lions Arad.
„Am participat la categoria superioară de vârstă şi suntem mulţumiţi de experienţa acumulată în condiţiile în care ne-am măsurat forţele cu adversari ce reprezintă centre de tradiţie a rugbyului din ţara noastră”, a declarat antrenorul Ionel Sahlean. Lotul conjudeţenilor a fost format din următorii jucători: Ioan Pascu, Victor Viziteu, Ronel Huştiuc, Cătălin Curta, Iulian Jibotean, Sorinel Semcici, Alexandru Liţă, Ionel Csalai, Dan Buş, Gabriel Roşca şi Adrian Fulop. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea