Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Locaţii din Alba Iulia unde puteţi sărbători Ziua Femeii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 La început de primăvară, când natura renaşte la viaţă  sărbătorim o zi specială – ziua de 8 Martie în care planeta venerează femeia. Vă prezentăm mai jos câteva locaţii din Alba Iulia unde puteţi serba această zi specială.

Joi,8 martie 2012 se celebrează ziua femeii într-un mod special, pe ritmuri retro şi latino la Club STAGE. Şi pentru că preţuiesc femeia şi valorile ei, au denumit petrecerea „Flowers Retro Party” unde fiecare reprezentantă a sexului frumos va primi din partea organizatorilor câte o floare. Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi mergeţi să vă distraţi alături de ei la cea mai tare petrecere a florilor… !

De 8 Martie,începând cu ora 22:00, Club Enjoy invită toate femeile şi nu numai la o super petrecere dedicată în special femeilor. Vă aşteaptă multe surprize, muzică bună şi shoturi gratis!!!
„La mulţi ani tuturor femeilor şi vă mulţumim că ne faceţi viaţa mai frumoasă… :*” din partea organizatorilor.
Rezervări :0742055328

 De ziua femeii sărbătoresc şi bărbaţii. Joi, 8 martie, începând cu ora 21:00, în semn de solidaritate cu femeile, bărbaţii sunt invitaţi să sărbătorească în club Enjoy în cadrul unui eveniment organizat de READ&GO şi REALMODELS. Ziua femeilor este de 8 martie , ziua bărbatului este în …FIECARE ZI! Inclusiv de 8 martie! Fiind epuizaţi de atâtea motive de sărbătoare , READ&GO şi REALMODELS le vin în sprijin cu un eveniment care doreşte să atragă atenţia asupra discriminării bărbatului într-o zi din an ( 8 martie ) zi în care se vor lăsa delectaţi de prezenţa modelelor de la agenţia Real Models precum şi numeroaselor surprize marca READ&GO .

De 8 Martie domnişoarele şi doamnele sunt din nou în atenţia celor de la Habitat.
Vor fi primite într-o atmosferă plăcută cu muzică selectată, iar de la bar vor primi un cocktail special din partea casei!

Vogue dă tonul la distracţia de primăvară,
cu Petrecerea de Răsfăţ pentru Fete.
Eşti fată? Vrei să-ţi faci de cap, să te simţi răsfăţată?
Vogue e locul pentru ţine !
Au toate ingredientele necesare pentru un început de primăvară reuşit, cu o mega petrecere în care TU eşti alintata serii !Tot ce trebuie să faci este să apari !
RSVP: 0740230884


Tunnel Club invită toate doamnele şi domnişoarele,  şi nu numai, la o petrecere adevărată de ziua femeii.
Pentru toată lumea… va fi prezentă cea mai bună formaţie de lăutari din oraş.
Aşadar sunteţi aşteptaţi la chefuri cu lăutari, în Tunnel Club.
Intrarea liberă pentru toată lumea!!!
Rezervări: 0745 401 131

Joi, 8 Martie 2012 , ora 18:00, la Incubatorul de afaceri (vis-a-vis de Ambient), designerul vestimentar Diana Dreghiciu de Ziua Femeii vă invită la prezentarea de modă a colecţiei office/casual de damă tomnă/iarnă 2012/2013.

Joi ,8 Martie, începând cu ora  21:oo,  Irish Pub Erol vă invită la un super Concert LIVE ” VOX Electric Band ” o zi dedicată  în întregime tuturor femeilor. <” La Mulţi Ani ” de pe acum şi cele mai frumoase gânduri tuturor doamnelor şi domnişoarelor din România şi nu numai 🙂 Vă pupăm şi vă aşteptăm cu drag să petrecem împreună o zi deosebită >. Tudor Man & The Band !!!

Restaurantul Galaxy din Alba Iulia vă aşteaptă să petreceţi de 8 Martie alături de formaţia „Nocturn”, începând cu ora 20:00. Preţul meniului este de 35 de lei de persoană. Organizatorii promit tombolă cu premii surpriză. Relaţii la tel: 0745152718


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea