LIVE VIDEO| Nume sonore pe LISTA de candidați a PNL la consiliul local Alba Iulia: De la asistenta medicală care luptă împotriva COVID-19 și cântăreț renumit de muzică populară

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

PNL Alba Iulia prezintă în cadrul unei conferințe de presă lista consilierilor locali care vor candida la alegerile din 27 septembrie 2020.

Lista liberalilor realizează un echilibru între fostul PDL și fostul PNL, câțiva vechi liberali având locuri eligibile, cum ar fi Marius Filimon, Gabriel Lupea, Rareș Buglea. Prezența lui Rareș Buglea pe lista pe un loc presupus eligibil, probabil este un semnal dat electoratului vechiului PNL căruia îi trage cu ochiul Pleșa și ceilalți traseiști care au părăsit partidul pentru USR.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Pe lângă numele consacrate în politică, o apariție inedită pe lista PNL-ului este Marcela Vîlcan, asistenta șefă de la secția Boli Infecțioase a SJU Alba Iulia, care probabil va aduce un plus de încredere în contextul actualei situații legate de COVID-19.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Ne-a mai atras atenția și prezența pe listă pe locul 12 a jurnalistului Emanuel Drăgușin, chiar dacă această poziție s-ar putea să nu mai fie eligibilă de această dată pentru PNL Alba Iulia.

Putem spune că PNL a fost de această dată cu mult mai atent la realizarea listei, făcându-se un echilibru între vechiul PNL și fostul PDL, promovându-se și câțiva oameni noi.

LISTA CONSILIERI LOCALI PNL
MUNICIPIUL ALBA IULIA
ALEGERI 2020

1. Paul Voicu
2. Fulea Ionuț
3. Filimon Marius
4. Tudorascu Raul
5. Lupea Gabriel
6. Sandu Cornel
7. Vîlcan Marcela
8. Rotar Corina
9. Buglea Rareș
10. Oltean Larisa
11. Mihălțan Delia
12. Drăgușin Emanuel
13. Marean Claudiu
14. Hașa Cătălin
15. Pocol Dorin
16. Baba Cornelia
17. Costinaș Marius
18. Ciugudean Ioan
19. Inel Constantin
20. Marius Presecan
21. Iancu Adrian

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419