Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Nume sonore pe LISTA de candidați a PNL la consiliul local Alba Iulia: De la asistenta medicală care luptă împotriva COVID-19 și cântăreț renumit de muzică populară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PNL Alba Iulia prezintă în cadrul unei conferințe de presă lista consilierilor locali care vor candida la alegerile din 27 septembrie 2020.

Lista liberalilor realizează un echilibru între fostul PDL și fostul PNL, câțiva vechi liberali având locuri eligibile, cum ar fi Marius Filimon, Gabriel Lupea, Rareș Buglea. Prezența lui Rareș Buglea pe lista pe un loc presupus eligibil, probabil este un semnal dat electoratului vechiului PNL căruia îi trage cu ochiul Pleșa și ceilalți traseiști care au părăsit partidul pentru USR.

Pe lângă numele consacrate în politică, o apariție inedită pe lista PNL-ului este Marcela Vîlcan, asistenta șefă de la secția Boli Infecțioase a SJU Alba Iulia, care probabil va aduce un plus de încredere în contextul actualei situații legate de COVID-19.

Ne-a mai atras atenția și prezența pe listă pe locul 12 a jurnalistului Emanuel Drăgușin, chiar dacă această poziție s-ar putea să nu mai fie eligibilă de această dată pentru PNL Alba Iulia.

Putem spune că PNL a fost de această dată cu mult mai atent la realizarea listei, făcându-se un echilibru între vechiul PNL și fostul PDL, promovându-se și câțiva oameni noi.

LISTA CONSILIERI LOCALI PNL
MUNICIPIUL ALBA IULIA
ALEGERI 2020

1. Paul Voicu
2. Fulea Ionuț
3. Filimon Marius
4. Tudorascu Raul
5. Lupea Gabriel
6. Sandu Cornel
7. Vîlcan Marcela
8. Rotar Corina
9. Buglea Rareș
10. Oltean Larisa
11. Mihălțan Delia
12. Drăgușin Emanuel
13. Marean Claudiu
14. Hașa Cătălin
15. Pocol Dorin
16. Baba Cornelia
17. Costinaș Marius
18. Ciugudean Ioan
19. Inel Constantin
20. Marius Presecan
21. Iancu Adrian


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea