Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Conferință de presă la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia: Tezaure monetare descoperite prin detecție au intrat în patrimoniul instituției

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
LIVE VIDEO| Conferință de presă la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia: Tezaure monetare descoperite prin detecție au intrat în patrimoniul instituției

Joi, 10 noiembrie 2022, ora 10.00 Muzeul Național al Unirii Alba Iulia are plăcerea de a vă invita la Conferința de presă cu tema: „Tezaure monetare descoperite prin detecție intrate in patrimoniul Muzeului Național al Unirii”.

Tezaurele vor fi expuse, fiind totodată prezentate și considerații științifice preliminare legate de acestea. Aspectele de legislație și metodologie de lucru, vor fi dezbătute de către:

-Dr. Tudor Roșu- Director adj. Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.
-Dr. Cristian Găzdac , numismat, Cercetător Științific Institutul de Arheologie și Istoria Artei, Academia Română, Cluj-Napoca, Directorul Școlii doctorale Relaţii internaţionale şi Studii de Securitate UBB.
-Dr. Marius Ciută, Conf. Univ. dr. Universitatea Lucian Blaga Sibiu, ofițer IPJ Alba.
-Dr. George Bounegru, arheolog expert Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

Conferința va avea loc la Sala Unirii. Cu acest prilej vor fi prezenți și descoperitorii tezaurelor care și-au arătat disponibilitatea de a răspunde solicitării noastre.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea