LIVE VIDEO: Balul Bobocilor 2019, la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia. Rus Rianna și Pascu Alex – Miss și Mister Boboc 2019

Balul Bobocilor 2019 organizat de elevii de la Colegiul Național ”HCC” din Alba Iulia se desfășoară vineri, 8 noiembrie la Casa de Cultură a Sindicatelor. Rus Rianna și Pascu Alex au demonstrat celor prezenți că sunt cei mai  frumoși și inteligenți “boboci” și au primit titlurile de Miss și Mister Boboc.

Tema balului de anul acesta a fost “Duckling Around” , perechile reprezentând diferite țări de pe glob.

Concursul a avut cinci probe: prezentare, cultură generală, dans, proba surpriză, dar și scenete.

Bobocii de la ”HCC” au trebuit să țină cont, în modul de prezentare, vestimentație, atitudine, comportament, de tema balului, iar organizatorii au încercat să-i pună în dificultate prin probe specifice.

Seara a fost una plină de emoție, frumusețe, talent și muzică bună iar la final, juriul a ales cei mai frumoși boboci ai acestui an: Pascu Alex și Rus Rianna.

Mister Popularitate a fost ales Furnea Thomas și Miss Popularitate, Barbu Melissa. Miss și Mister Popularitate pe Instagram au fost desemnați Barbu Denisa și Cojocariu Rareș.

De asemenea, în urma concursului organizat pe internet, Goșescu Rianna și Maier Horațiu au fost desemnaţi Miss şi Mister Boboc 2018 Ziarul Unirea, fiind cei mai votaţi boboci de către internauţi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...