Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| „Acțiunea Felinarul”, în fața Primăriei din Alba Iulia: Mai mulți cetățeni cer ca toate locuințele din oraș să poată beneficia de curent electric

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
LIVE VIDEO| „Acțiunea Felinarul”, în fața Primăriei din Alba Iulia: Mai mulți cetățeni cer ca toate locuințele din oraș să poată beneficia de curent electric

Astăzi, 17 ianuarie, începând cu ora 12, în fața Primăriei are loc „Acțiunea Felinarul”, în cadrul căreia albaiulienii vor putea semna pentru ca toate locuințele din Alba Iulia să poată beneficia de curent electric.

„Acțiunea de astăzi este preambulul unei mari întâlniri care va avea loc în fața primăriei municipiului Alba Iulia marți, 1 februarie de la ora 12!!

Modernizarea străzilor și dotarea cu utilități a lor din cartierele nemodernizate nu este o povară pentru oraș, face parte din viziunea de dezvoltare a lui și este o obligație legală a primăriei..

În ultimele luni administrația municipiului Alba Iulia a încercat să inducă ideea că dezvoltarea pe orizontală a orașului nostru este o povară pe bugetul local și investițiile în infrastructură ar trebui făcute, în totalitate, de către cei ce vor să-și construiască case..

S-a ajuns până acolo, că în mod halucinant, în momentul de față li se cere oamenilor ca înainte de orice să-și facă proiectul drumului din fața casei chiar dacă el este public.Cu alte cuvinte tu nu știi când ai bani să pui niște pietriș pe drum dar trebuie să faci proiectul pentru ceva ce se va executa, poate, peste 10 ani!!

TREBUIE SĂ TERMINĂM CU BÎJBÎIALA ODATĂ PENTRU TORDEAUNA!

VREM UN PLAN CONCRET PENTRU INVESTIȚIILE ANUALE ÎN EXTINDERI DE UTILITĂȚI ȘI MODERNIZARE DE STRĂZI!!

VREM UN PLAN CONCRET, PE 5-10 ANI, PENTRU MODERNIZAREA ÎNTREGULUI ORAȘ!!

Pentru toate astea ne vedem astăzi la 12 în fața primăriei și marți, în 1 februarie în același loc!!”, a transmis Mircea Trifu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS

Ziarul Unirea

Publicat

în

ANGAJĂRI la STAT 2024: Posturi vacante în instituții din Alba, la data de 19 MAI 2024. Calendarul examenelor și condițiile de înscriere la CONCURS Mai multe instituţii publice din Alba anunță posturi vacante la data de 19 MAI 2024 și organizează concursuri în următoarea perioadă. Pentru ocuparea posturilor, candidaţii trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea