LIVE-TEXT: CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Metalurgistul Cugir 6-1 (0-1)!!! Set de tenis și umilință, după un al doilea act de coșmar!

Metalurgistul Cugir a pierdut întâia oară sub comanda antrenorului Marius Opric, o înfrângere umilitoare, la un set de tenis, 1-6 (1-0), în deplasare cu CSC Ghiroda și Giarmata Vii, după un al doilea act de coșmar!!

Vizitatorii au suferit cel mai drastic eșec trăit de la accederea în eșalonul terț, încasând în premieră 6 goluri! Gruparea de sub Drăgana avea avantaj minim după primul mitan, însă s-a prăbușit la reluare, nou-promovata punctând de 4 ori în numai 21 de minute și profitând din plin de degringolada din defensiva adversă. “Roș-albaștrii” s-au prăbușit total și după această înfrângere usturătoare, una jenantă prin proporțiile scorului, sunt ieșiți total din calculele promovării. Acest insucces este umilitor prin proporțiile scorului, pentru o echipă ce a vrut să se bată la promovare. Trupa lui Paul Codrea a realizat scorul returului pe seama unei formații debusolate, umilită în actul secund. Nu avem nici o explicaţie! Nu am ce să spun, au fost mai buni şi ne-au dat o lecţie de fotbal, chiar am întâlnit o echipă foarte bună. Nu am explicații pentru actul secund, când am primit șase goluri. Este un eșec rușinos, cel mai drastic din carieră”, a spus Marius Opric, citat de www.sporttim.ro.

 

*0-1, MIN. 42: FĂGĂRĂȘANU cu un șut centrare, a deschis scorul, mingea lovind bara și apoi pe portarul Gakos și strecurându-se în poartă, printre portar și bară.

*1-1, MIN. 57: GHINESCU a finalizat simplu, cu latul, din centrul careului, o fază creată de Budur

*2-1, MIN. 68: BUDUR a preluat în centrul careului și, din întoarcere, a marcat pe jos, bară gol.

*3-1, MIN. 71: ȚUGUI, șut pe jos de la 17 metri, N. Bănică a plonjat târziu, deviind balonul în plasă

*4-1, MIN. 78: Al. LAZĂR trimite sub bară, după ce N. Bănică a respins în lateral lovitura liberă executată de Guricici.

*5-1, MIN. 89: CLUCI, reluare din prima, în stânga lui N. Bănică, la centrarea lui Mancaș

*90+3: BUDUR, șut din prima din careu

La pauză, cugirenii au intrat cu avantaj minim, amfitrionii amenințând buturile adverse prin Țugui (56), șut peste din poziție bună. S-a restabilit egalitatea și același Ghinescu (63) a șutat peste transversală

În minutul 4, prima ocazie a jocului, I. Grozav – reluare cu capul pe lângă poartă. Oaspeții au dominat startul jocului, însă ulterior gazdele au ratat trei situații majore: Ghinescu (21) – șut slab la colțul scurt, Budur (23) – șut peste, tot el, la următoarea fază, singur cu N. Bănică a tras în acesta din 10 metri! Același Bănică a intervenit salutar la șutul lui Ghinescu, de la marginea careului, respingând de lângă bara stângă (30). Jocul s-a echilibrat, iar deschiderea scorului a fost prefațată de Vărărean (41) – voleu peste

Oaspeții abordează jocul iarăși fără portar de rezervă, absentând Crivăț, la fel ca și apărătorii Vitinha și Bold. Din nou, ca la Alba Iulia, runda precedentă, Hotca s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit în formula de start a bănățenilor de Al. Lazăr

Echipe de start:

CSC Ghiroda: M. Gakos – M. Semeniuc, Al. Lazăr, Bocșan, Mancaș, Gurici, Pițuc (83, Șofran), Hotca (63, Jichici), Ghinescu (86, Cluci), Țugui (82, Saizu), Budur, rezerve Popeț –  Ilan, Horcea,. Antrenor Paul Codrea.

Metalurgistul: N. Bănică – Dohotariu, Ov. Morariu, I. Grozav, Vărărean  – Șaucă (76, M. Neagu), Dican, Necșulescu (74, Șuteu), P. Păcurar – Cîrstean, Făgărășanu; rezerve Vâjdea, R. Voicu, Itu, M. Neagu, Cercel, Lang. Antrenori Marius Opric și Lucian Itu.

Încă în calculele bătăliei pentru promovare, într-o serie nebună, ce a avut trei lideri diferiți în ultimele 3 runde (Gloria Lunca-Teuz Cermei, Șoimii Lipova, CSM Școlar Reșița), și aflată la trei “lungimi” de prima poziție, Metalurgistul Cugir (locul 4, cu 44 de puncte) întâlnește un oponent situat în zona neutră a ierarhiei, pe poziția a 9-a, cu 32 de puncte, dar încă cu emoții în privința luptei din treimea inferioară.

Arbitri Al. Suvar (Sibiu), Ad. Epure (Orlat), B. Vasile (Sibiu) Observatori C. Danciu (Hunedoara), Cr. Gîț (Deva)

Sursa: Cornel BIHOLARI, Fotbal Vest

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...