Rămâi conectat

Sport

LIVE-SCOR: Metalurgistul Cugir – CS Hunedoara 3-1 (2-0), Metalurgistul învinge și rămâne aproape de lider!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir rămâne invincibilă în retur, după ce a învins pe teren propriu pe CS Hunedoara, cu scorul de 3-1, în etapa a 18-a din Liga a III-a, seria a IV-a, ce a suferit întâiul eșec din 2019.

Dubla lui Făgărășanu (2, 53) și reușita lui Dicu (4) au adus elevilor lui Călin Moldovan o victorie mare, prima din retur sub Drăgana, care îi duce la 4 puncte în spatele liderului Șoimii Lipova.

Gruparea de sub Drăgana a repurtat a doua victorie la rând și a urcat pe podium, la egalitate de puncte cu CSM Școlar Reșița.

*Călin Moldovan: „Am avut atitudine și concentrare”

O victorie importantă și meritată, împotriva unui adversar bun. Felicit jucătorii, pentru că au înțeles că niciun meci nu e câștigat dinainte, am avut atitudine și concentrare. Am făcut repede 2-0, am avut neșansa să primim gol la o execuție nefericită, dar am reglat repede lucrurile„, a declarat Călin Moldovan.

min. 90+5, fluier final la Cugir.

min. 87: șutul lui Paul Păcurar trece puțin pe lângă poartă

*min. 80: R. Cristian trimite peste poartă din lovitură liberă

* min. 53, 3-1, gol Cugir! FĂGĂRĂȘANU își trece în cont „dubla”, la centrarea lui Bold

*min. 52, 2-1, gol Hunedoara: Necșulescu a deviat nefericit în propria poartă

*min. 49: Crivăț reține șutul lui Vasinc

* min. 47: ocazie imensă irosită de Șaucă în startul reprizei secunde

* min. 43: șut Marcu, reține Crivăț

* min. 29: Al Dan șuteaza de la marginea careului, mingea este reținută de Crivăț

* min. 22: gazdele irosesc o noua ocazie prin Dohotariu

*min. 4, 2-0: gol Cugir: DICU înscrie pentru gazde, după o pasă excelentă a lui Șaucă – scăpat spre poarta adversă, lansat de Făgărășanu

*min. 2, 1-0, gol Cugir: reluare din interiorul careului a lui FĂGĂRĂȘANU, din centrarea lui Vitinha

Echipe de start:

Metalurgistul: Crivăț – Bold, Ov. Morariu, I. Grozav, Vitinha – Șaucă (85, Șaucă), Dohotariu, Necșulescu (82, M. Neagu), Dicu – P. Păcurar (88, Șuteu), Făgărășanu (75, Cîrstean); rezerve N. Bănică, Vâjdea, Vărărean. Antrenor Călin Moldovan.

CS Hunedora: Cobliș – Cr. Creciunesc, Dulap, Al. Dan, Doboș (51, Tecși), Bularda, R. Cristian, Marinca, Al. Marcu (46, Tătulea) D. Creciunesc (68, Bloj), Vasinc; rezerve Apostol, Ionică, Trășcan, Bloj,  An. Toma. Antrenor Mircea Alic.

“Roș-albaștrii” se plasează pe poziția a 4-a (32 de puncte), iar vizitatorii sunt pe locul al 9-lea (23 de puncte), după acel 3-0 administrat Unirii Alba Iulia (cu un hat-trick reușit de conjudețeanul Andrei Vasinc, cel care în tur a semnat și unica reușită în derby-ul Șoimii Lipova – Metalurgistul). În toamnă, lângă furnale, s-a înregistrat o remiză spectaculoasă, scor 3-3 (după 1-0 pentru oaspeți, 2-1 pentru gazde, o nouă egalitate, 3-2 în favoarea hunedorenilor și egalarea reușită de Șaucă în minutul 90

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea