Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

LIVE-SCOR, CS Hunedoara – CS Ocna Mureș 0-2 (0-0) | „Soda dragă”, victorie mare lângă furnale, prima externă a stagiunii!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

“Soda dragă” a reușit o victorie importantă, în deplasare cu CS Hunedoara, al doilea succes la rând al ultimei clasate din Seria a 4-a, scor 2-0 (0-0)!!!

Prima victorie externă a ocnamureșenilor vine după ce etapa trecută echipa lui Mihai Manea (absent, din motive personale) a spart gheața și a câștigat întâia oară în acest sezon. CS Ocna Mureș a strâns 8 puncte, egalând CSM Lugoj în clasament, în vreme ce nou-promovata hunedoreană a intrat în hora retrogradării după acest insucces deloc scontat.

*George Țălnar: „Dedicăm succesul lui Mihai Manea”

 „Mă bucur din suflet că am câștigat și în deplasare în acest sezon, dovedind astfel că se muncește la Ocna Mureș, că se poate face treabă. Victoria este a întregii echipe și o dedicăm lui Mihai Manea, de ziua sa. Am dovedit caracter, motivația, dar mai ales faptul că succesul cu CSM Lugoj din etapa trecută nu reprezintă o întâmplare„, a declarat secundul George Țălnar.

*0-2, MIN. 76: COLTOR majorează avantajul, cu o lovitură de cap, după o lovitură liberă de la 30 de metri executată de F. Morar

*0-1, MIN. 47: BORȘOI a deschis scorul după un corner de pe stânga, centrare F. Morar, împingând balonul în poartă, din apropiere

În prima repriză cea mai mare ocaziea fost în minutul 7, când Tecsi a șutat slab. Val. Drăgan (21) a șutat pe lângă poartă, iar în minutul 31 s-a produs o fază înclcită în careul oaspeților în careul advers, la centrarea lui Herci

CS Ocna Mureș a reușit în intermediară să spargă gheața și să obțină prima victorie stagională, 1-0, pe teren propriu, cu CSM Lugoj.

După ce a învins pe CSM Școlar Reșița, gruparea de lângă furnale nu a mai strâns decât un singur punct în trei jocuri, meciul anterior, o remiză nebună la Sebiș, scor 3-3 (conduși cu 3-0 în minutul 87, au egalat în minutul 90+3, prin portarul Jurcă!).

Echipe:

CS Hunedoara: Jurcă – R. Cristian, D. Creciunesc, Ionică, Doboș, Iacob, Al. Dan, Herci, Marinca, Vasinc, Tecsi; rezerve Apostol, Bloj, Ciucurescu, Dulap, Trășcan, Tătulea, Lehel. Antrenor Mircea Alic.

CS Ocna Mureș: Angeru – F. Morar, Borșoi, Guț, Cl. Marcu, Goguța, Cimpoieșu, Bedelean (74, S. Șimandi), S. Culda (40, T. Cristea), Coltor (85, P. Man), Val. Drăgan (90, A. Gherman); rezerve Decean, Kiss,Vaidasigan. Antrenori Mihai Manea, George Țălnar, Petre Clep.

Arbitri V. Rodina, Z. Torok Gyurko, Elena Mazilu (toți Cluj Napoca) Observatori E. Arsa (Arad), C. Semen (Tg. Jiu)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea