Rămâi conectat

Actualitate

Litoralul pentru Toţi: Vezi care sunt tarifele, ofertele, cum poţi beneficia şi când se termină programul

Publicat

în

O nouă ediţie a programului „Litoralul pentru Toţi” a început, iar de acest lucru pot profita şi locuitorii judeţului Alba care au de ales dintr-o gamă variată de oferte în funcţie de buget, condiţii de cazare şi preferinţe. Acest program va ţine până în 15 iunie şi oferă posibilitatea petrecerii la malul mării cu un buget mai redus decât în vârf de sezon.

Agenţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT), Asociaţia Litoral – Delta Dunării, Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (F.P.T.R.) şi patronatele de pe litoral lansează a XII-a ediţie a programului „Litoralul pentru Toţi”, ediţia de primăvara 2013.

Pentru ediţia din acest an a programului au fost propuse pentru prima dată tarife diferenţiate pentru zona Constanţa – Mamaia – Eforie faţă de sudul litoralului (staţiunile Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche).

Electrica Furnizare Discount

Pentru Constanta – Mamaia – Eforie, tarifele pentru un sejur de 6 nopţi / persoană vor fi :
205 lei / 6 N / pers. – Hotel 1* fără mic dejun
235 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* fără mic dejun
265 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* fără mic dejun
315 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* cu mic dejun
425 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* cu mic dejun
485 lei / 6 N / pers. – Hotel 4* cu mic dejun
605 lei / 6 N / pers. – Hotel 5 * cu mic dejun

Turiştii care aleg această zonă a litoralului (Constanta – Mamaia – Eforie) beneficiază de o opţiune suplimentară: Litoralul pentru Toţi – All Inclusive, care asigură toate cele 3 mese – servite în regim bufet, băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plaja.

Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopţi sunt:
765 lei / 5 N / pers. : Hotel 3*
875 lei / 5 N / pers. : Hotel 4*
985 lei / 5 N / pers. : Hotel 5*

Tarifele pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopţi / persoană vor fi:
159 lei / 6 N / pers. – Hotel 1* fără mic dejun
179 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* fără mic dejun
199 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* fără mic dejun
269 lei / 6 N / pers. – Hotel 2* cu mic dejun
329 lei / 6 N / pers. – Hotel 3* cu mic dejun
379 lei / 6 N / pers. – Hotel 4* cu mic dejun
469 lei / 6 N / pers. – Hotel 5 * cu mic dejun

Aşa cum s-a procedat de fiecare dată, turiştii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracţii. Cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanta, la această ediţie turiştii beneficiază de intrare gratuită la mai multe obiective turistice din judeţ: Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.

„Programul “Litoralul pentru Toţi” a înregistrat de la an la an un trend ascendent, fiind acum, unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacanţe. Tarifele sunt extrem de atractive şi pentru prima dată sunt şi diferenţiate între nordul şi sudul litoralului. Sperăm în felul acesta că vom oferi turiştilor un produs turistic râvnit, la un preţ accesibil” a declarat Lucia Nora Morariu, preşedinte ANAT

„Pachetele vândute prin programul „Litoralul pentru Toţi”, sunt semnificativ mai ieftine faţă de cele din vârf de sezon şi dau posibilitatea petreceri unei vacante la malul mări cu un buget redus. Anul acesta este a doua ediţie consecutivă în care romanii au posibilitatea să opteze pentru „Litoralul All Inclusive”, concept care a intrat in preferinţele publicului autohton. Este considerat avantajos, întrucât în afara costurilor de transport, turiştii nu trebuie să mai cheltuiască suplimentar pentru a avea acces la un pachet de servicii integrate” a declarat Marius Usturoiu, preşedinte la Comisia de Turism Intern ANAT

Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT.

Publicitate

Actualitate

7 – 9 decembrie| „Managementul Carierei”, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală și carieră, derulat anual, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

Publicat

în

7 – 9 decembrie| „Managementul Carierei”, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală și carieră, derulat anual, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

În perioada 7-9 decembrie a.c. se va derula a IX-a ediție a Conferinței „Managementul Carierei”, cel mai mare eveniment de dezvoltare personală și carieră, derulat anual, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, pentru studenți, elevi, absolvenți, precum și pentru toate categoriile de persoane interesate de dezvoltare personală și profesională. Conferința este organizată de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC-UAB), coordonat de conf. univ. dr. Larisa Dragolea.

Prezenta ediție va fi a doua derulată în regim online, din cauza contextului pandemic actual. După o participare semnificativă la ediția de anul trecut, organizatorii au decis continuarea acestui eveniment, în conformitate cu respectarea normelor organizatorice în vigoare.

Electrica Furnizare Discount

Partenerii acestei ediții sunt: Consiliul Județean Alba, Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă Alba, Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba, Fundația Comunitară Alba, Societatea Antreprenorială Studențească (SAS UAB).

Ca în fiecare an, sunt așteptați să participe la activitățile din program, studenți ai Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, absolvenți, elevi din clasele terminale de liceu precum și studenți ai altor universități din țară.

Evenimentul va fi derulat pe parcursul a trei zile, prima zi fiind alocată prelegerilor publice iar ultimele două zile cuprind în programul lor ateliere susținute de psihologi, consilieri în carieră, traineri.

Toate activitățile vor avea loc pe platforma ZOOM, accesul va fi liber, pe baza de conectare la linkul unic de înregistrare: Join Zoom Meeting
https://zoom.us/j/92797685708?pwd=TmVVamhPa25kOExaMWRPaWRMdCtIZz09

Meeting ID: 927 9768 5708

Passcode: CICOC2021

PROGRAM DETALIAT – CONFERINȚA MANAGEMENTUL CARIEREI,
Ediția a IX-a 7-9 decembrie 2021

Marți, 7 decembrie 2021, Prelegeri publice

09:45-10:00 Deschiderea Conferinței

Conf.univ.dr. Larisa Dragolea Director al Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC UAB)

Prof.univ.dr. Daniel Breaz Rector al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia

10:00-11.00 Gheorghe Damian, Primar al Comunei Ciugud

14:00-15.00 Marcel Florea, Director General Florea Grup

16:00-17.00 Cezar Grigoriu, Trainer, NLP Coach, Autor

Miercuri, 8 decembrie 2021, Ateliere interactive de consiliere și dezvoltare personală

10:00-11:30
Atelier interactiv Managementul visurilor și al carierei: dare, dream, do!
Dr. ing. Mihaela Laura Bratu, Licențiată în Psihologie

14:00-15:30
Atelier interactiv Despre self-care sau cum să avem grijă de noi în perioade dificile
Psiholog Iulia Nicoleta Muntean, Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al UAB (CICOC UAB)

16:00-18:00
Atelier interactiv Perspective psihodramatice asupra rolurilor personale
Psiholog Ioana-Mirela Popescu, Psiholog și Psihoterapeut Ioan-Valentin Popescu
Asociația Centrul de Dezvoltare Personală și Combatere a Comportamentelor de Risc
(PSIHO KIT)

Joi, 9 decembrie 2021, Ateliere interactive de consiliere și dezvoltare personală

10:00-11:00
Atelier interactiv: Comunicarea si rolul sau in dezvoltarea personalitatii
Consilier orientare carieră Ovidiu Panaite

16:00-17:00
Atelier interactiv: Fitness emoțional. Pași spre o viață împlinită
Psiholog Cosmin Bara

Citește mai mult

Actualitate

Testarea obligatorie a elevilor, în județul Alba: Cum a decurs prima zi de testare a elevilor, înainte de cursuri. Au voie părinții să refuze testarea copiilor?

Publicat

în

Testarea obligatorie a elevilor, în județul Alba: Cum a decurs prima zi de testare a elevilor, înainte de cursuri. Au voie părinții să refuze testarea copiilor?

Elevii din județul Alba și din țară s-au testat astăzi împotriva noului coronavirus, înainte de începerea cursurilor, folosind zecile de mii de teste de salivă care au fost comandate de Guvern pentru ei.

Astfel, în fiecare zi de luni și joi, testele se vor efectua în funcție de cadrul stabilit de fiecare unitate de învățământ.

Dan Chereches, Inspector Școlar General Adjunct al IȘJ Alba, a declarat pentru ziarulunirea.ro că părinții sunt răspunzători pentru starea de sănătate a copiilor lor și că nu există în acest moment sancțiuni pentru cei care nu doresc să se testeze.

Electrica Furnizare Discount

Majoritatea școlilor au optat ca testarea să fie făcută acasă, de părinți, de două ori pe săptămână.

CITEȘTE ȘI: ASTĂZI: Copiii au început testarea înainte de ore, cu testele de salivă primite. Ce se întâmplă la un rezultat pozitiv

În ceea ce privește comunicarea rezultatelor, nu este o decizie unitară, fiecare școala decide cum să facă.

Astfel, unele școli vor să afle rezultatul doar dacă este pozitiv, altele au cerut toate rezultatele, iar altele au solicitat părinților să treacă și data pe testul respectiv, pentru a se asigura că rezultatul nu va fi trimis de două ori.

Citește mai mult

Actualitate

PSD conduce detașat în opțiunile de vot, scădere dramatică pentru PNL și USR: SONDAJ Avangarde

Publicat

în

PSD conduce detașat în opțiunile de vot, scădere dramatică pentru PNL și USR: SONDAJ Avangarde

La nivel național, Partidul Social Democrat domină autoritar opțiunile de vot ale românilor, cu 40%, cu doar 5% sub rezultatul obținut la alegerile parlamentare din 2016, arată un sondaj realizat de Grupul de Studii Socio-Comportamentale Avangarde, prezentat de Antena 3.

PNL a scăzut la 18%, cu doar trei procente peste AUR. Intrarea în opoziție nu ajută USR, care ajunge la 11%, în vreme ce UDMR se menține pe linia de plutire.

Sondaj Avangarde:

Electrica Furnizare Discount

PSD – 40%
PNL – 18%
AUR – 15%
USR – 11%
UDMR – 5%
PMP – 4%
PPUSL – 3%
Pro România – 1%
ALDE – 1%
Altele – 2%

Sursa: stiripesurse.ro

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare