Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga IV-a, etapa a 6-a: victorii pentru Mureșul Vințu, Dalia Sport Daia, Viitorul Sântimbru și Șurianu Sebeș!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureșul Vințu de Jos a repurtat aUnirea Alba Iulia - Viitorul Santimbru 38 4-a victorie consecutivă în Liga a IV-a, la Săsciori, echipa lui Mihai Manea impunându-se, după pauză, scor 3-0 (0-0), grație reușitelor semnate de M. Cristea – dublă și Cl. Oara. Meciuri interesante în etapa a 6-a a Ligii a IV-a, la Săsciori, Sebeș sau Sebeș!

ora 17.00: Viitorul Sântimbru – Viitorul Spicul Daia Română 2-0 (1-0): Biro (25) – cu o execuție de excepție, Ov. Crișan (90). Trupa lui Dan Comșa a egalat Euro Șpring în ierarhie, cu 15 puncte, însă liderul are un meci mai puțin.

Dalia Sport Daia Română – Gaz Metan Valea Lungă 2-0 (2-0): Brânză (1), Coman (42). Poate cel mai rapid gol al stagiunii, Brânză în secunda 52 a deschis drumul spre un succes lejer al gazdelor, în compania unui adversar ce a înregistrat al 5-lea eșec la rând.

 

Şurianu Sebeş – ASC Pianu 2-1 (1-1):

pentru gazde au înscris Deaconu (29), Ludwig (90+3)/ Grecu (38). Pienarii au pierdut în secvențele de prelungiri, după ce au fost aproape de a provoca primul pas greșit acasă al gazdelor.

Energia Săsciori – Mureşul Vinţu de Jos 0-3 (0-0): M. Cristea (55, 90+2), Cl. Oara (85).

Oaspeții sunt la al 4-lea meci fără gol primit. În prima repriză, gazdele au invocat neacordarea unui gol, la o fază la care mingea a căzut în preajma liniei porții. În actul secund au mai fost alte momente fierbinți, jucătorii celor două echipe s-au îmbrâncit la o fază în care un jucător al oaspeților s-a accidentat și a pătruns în teren, provocând clinciuri între oponenți.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea