Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a: Voința Stremț și Metalu Aiud – victorii la seturi de tenis!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ploaie de goluri în primele două jocuri ale rundei a 24-a din Liga a IV-a, meciuri în care Voința Stremț și Metalu Aiud s-au impus, în fața fanilor, la „seturi de tenis”

 Metalu Aiud – Dacia Mihalț 6-2 (4-1)

Marcatori: Mătărângă (1), Todea (7), Al. Olar (40, 42), D. Șimandi (64), Ghejan (87), respectiv M. Moldovan 43), E. Hada (89).

Duelul ultimelor două clasate a însemnat un galop de sănătate al aiudenilor. Metalu a repurtat cea mai clară victorie a sezonului, după șase eșecuri consecutive.

Voința Stremț – Viitorul Vama Seacă 6-3 (4-2)

Marcatori: Trifa (7, penalty), I. Mihălțan (16), Goangă (24) Gh. Rîșniță (30, 65), I. Cristea (78), respectiv I. Cociș (26, 53), Bucureștean (29, penalty).

Amfitrionii continuă seria extraordinară din 2019, adunând 11 meciuri fără eșec în Liga a IV-a, un parcurs remarcabil cu 10 victorii și o remiză, la care se adaugă și calificarea, în premieră, în finala Cupei României. Oaspeții au suferit în acest joc cel mai drastic insucces stagional, primind totodată cele mai multe goluri într-un joc


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea