Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a: Viitorul Sântimbru – CS Zlatna, meci nebun la Galtiu, cu două penalty-uri ratate! Voința Stremț, set de tenis la Cergău și maximum de puncte în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un meci efectiv nebun la Galtiu, în etapa a 17-a a Ligii a IV-a, între vecinele de clasament Viitorul Sântimbru și CS Zlatna, încheiată egal, scor 2-2 (0-1)!

Aurarii au condus în două rânduri, ambele formații irosind câte o lovitură de pedeapsă. La scorul de 1-2, portarul gazdelor Ov. Barna a parat execuția lui A. Câmpean (65), iar în minutul 87, a fost rândul lui Pojar (CS Zlatna) să intervină la șutul din punctul cu var trimis de Al. Stan (ce putea aduce victoria amfitrionilor), iar B. Ștef a fost eliminat în prelungiri.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipa lui Ștefan Fogoroși a trecut și al 13-lea val invincibil (ultimul eșec… la Zlatna, 1-2, în 14 septembrie 2018), iar vizitatorii rămân fără succes în retur (trei remize în 4 jocuri, toate cu același scor, 2-2).

Viitorul Sântimbru – CS Zlatna 2-2 (0-1)

Marcatori: E. Hălălae (52), Tănase (72), respectiv Kiraly (22), Al. Greuruş (58) *B. Ştef (Viitorul Sântimbru) a fost eliminat în minutul 90+3 pentru cumul de cartonaşe galbene *Ambele echipe au ratat câte un penalty, oaspeţii în minutul 65 prin A. Câmpean, iar gazdele în minutul 87 prin Al. Stan.

Sportul Petrești – AFC Micești 7-0 (4-0)

Marcatori: Cioară (3 – autogol), Bălaş (7, 54), Buligă (10), M. Cristea (19), D. Ianc (51), Afrapt (70).

Liderul a repurtat cel mai clar succes din primăvară, al doilea joc la rând cu 7 goluri marcate (precedentul 7-2 la Mihalț), în fața unei grupări ce a pierdut toate întâlnirile din retur.

Energia Săsciori – Metalu Aiud 1-1 (1-0)

Marcatori: Jula (31), respectiv V. Drăgan (70) *Jula (Energia) a ratat un penalty în minutul 10.

Primul punct extern al returului pentru aiudeni, reușită a rezervei Val. Drăgan, și întâia remiză din 2019 a Energiei, ce venea după două succese consecutive.

Nicolae Linca Cergău – Voinţa Stremţ 1-6 (0-0)

Marcatori: V. Diaconu (89), respectiv Trifa (47), Epure (61, 70, 74), I. Mihălţan (81), A. Breaz (90+3).

După un prim act fără goluri, la reluare s-a înregistrat un set de tenis în favoarea oaspeților, ce au maximum de puncte în partea secundă a stagiunii. Amfitrionii au suferit cel mai drastic insucces intern al campionatului.

Spicul Daia Română – CS Navobi 2-1 (0-1)

Marcatori: B. Grigore (78), Al. Culda (80), respectiv D. Chira (29).

Dăienii au întors scorul în câteva minute, realizând a treia victorie a primăverii (toate în fața fanilor), Navobi suferind al 4-lea insucces din tot atâtea confruntări în retur


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea