Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, Şurianu Sebeş – CIL Blaj 2-1 (0-1) | Dubla lui Vali Drăgan, ambele goluri din penalty, a întors rezultatul, liderul – a 10-a victorie consecutivă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

transalpina-sugag-surianu-sebes-1Şurianu Sebeş continuă marşul invincibil spre Liga a 3-a, însă a trăit periculos în „Arini” disputa cu CIL Blaj, a 10-a victorie consecutivă conturându-se cu dificultate.

Vizitatorii s-au aflat în avantaj la pauză, însă, la reluare, golgheterul Vali Drăgan a marcat în două rânduri, din punctul cu var, şi a răsturnat situaţia de pe tabelă.

Prima clasată s-a distanţat în ierarhie, după ce urmăritoarele sale, Transalpina Şugag şi Sportul Petreşti au pierdut.

50 de minute au condus blăjenii în fieful liderului, după ce au deschis scorul în minutul 4 prin Moldovan, şut de la 16 metri, după o nesincronizare a apărătorilor adverşi, Şurianu având cel mai dificil meci al turului!

Echipa condusă de Mihai Manea şi Doru Oancea a simţit pericolul, a început să preseze, soarta jocului fiind decisă în al doilea mitan, când aiudeanul Vali Drăgan a fructificat cele două lovituri de pedeapsă. La faza din minutul 71, blăjenii au protestat, acordându-se penalty, după un henţ, când mingea a sărit în mâna unui apărător.

*Damian: „Fotbalul din judeţ a ajuns pe mâini slabe, arbitrajul din Alba este catastrofal”

Fotbalul din judeţ a ajuns pe mâini slabe, arbitrajul din Alba este catastrofal. Al doilea penalty numai Sergiu Popa l-a văzut din întregul stadion. Mingea a sărit din pământ între doi jucători şi s-a dictat penalty. Nici nu ştia cine a făcut henţul, a acordat galben unui alt jucător. Şurianu are echipă bună, îi felicit, câştigă campionatul la pas, dar nu aşa. Nu este firesc să se se întâmple aşa ceva, un arbitru divizionar acceptă să fie înjurat non-stop în prima repriză”, s-a revoltat Augustin Damian.

*Alte rezultate: Viitorul Sîntimbru – Fortuna Lunca Mureşului 4-2 (2-2)

Marcatori: Pisoiu (10, penalty, 36), Dumbra (46), Saşa (73), respectiv I. Morea (5), V. Păcurar (38).

 

Amfitrionii s-au impus la limită, după un meci atractiv, după un meci cu răsturnări de scor şi un prim mitan în care combatantele s-au aflat pe rând la conducere. În distribuţia gazdelor au debutat tinerii Ov. Lazăr şi Bârlog.

Şurianu Sebeş – CIL Blaj 2-1 (0-1)

Marcatori: Val. Drăgan (54, 71, ambele penalty), respectiv Moldovan (4).

 

Incomoda echipă din “Mica Romă” a ţinut în şah, în “Arini” liderul Ligii a IV-a, cel puţin în prima repriză! Şurianu Sebeş a primit întâiul gol acasă, în startul jocului, apoi a presat, a ratat şi se părea că va pierde primele puncte stagionale! Dubla golgheterului Vali Drăgan, ambele reuşite din penalty, a întors soarta jocului, prima clasată reuşind al 10-lea succes, unul obţinut însă cu mari emoţii. Dan COMŞA

Energia Săsciori – Rapid CFR Teiuş 0-1 (0-1)

Marcatori: M. Florea (23).

 

În derby-ul subsolului, lovitură dată de teiuşeni, ce nu mai câştigaseră din etapa a 3-a, adunând doar două puncte în 6 jocuri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea