Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, Sportul Petrești – Fortuna Lunca Mureșului 3-0 (0-0) | Remiză albă în duelul de la Daia, Viitorul Spicul – Transalpina Șugag 0-0

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sportul Petrești a învins Fortuna Lunca Mureșului în etapa a 16-a a Ligii a IV-a, scor 3-0 (0-0) și a urcat pe poziția a șasea a ierarhiei.

În partida vedetă a etapei, Viitorul Spicul Daia Română – Transalpina Șugag, scor 0-0, la partidă asistând aproximativ 300 de spectatori.

Gazdele au ratat oportunitatea de a trece pe locul secund în ierarhie, situație posibilă în cazul unei victorii. Ambele echipe rămân invincibile în retur, iar Transalpina este fără gol primit.

Întâlnirea a fost echilibrată, cu dominare de ambele părți, primul miten fiind dominată de oaspeți, iar a doua de către gazde.

În sfârşit a câştigat şi „lanterna roşie”!

*Un alt joc, în subsolul ierarhiei, „lanterna roşie” Gaz Metan Valea Lungă a învins Rapid CFR Teiuş, scor 1-0 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost înscris de Gînţa (min. 50), dar disputa a devenit una de reper pentru ultima clasată, care a obţinut primele sale puncte din acest sezon. Ba mai mult, Gaz Metan a rupt astfel şirul interminabil al eşecurilor, ce cuprindea 18 înfrângeri consecutive (14 în actualul campionat, una în Cupa României şi alte trei din returul precedent), data ultime victorii fiind 14 mai 2016, 3-1 la Abrud!

La Petreşti, echipa condusă de Ștefan Fogoroși nu a avut un meci ușor cu penultima clasată, care a rezistat în primele 45 de minute, amfitrionii ratând o sumedenie de ocazii.

Ultima jumătate de oră a fost la discreția gazdelor, care au punctat în trei rânduri, cei mai buni jucători ai echipei petreștene fiind Pamfiloiu și D. Ianc.

Au marcat: Pamfiloiu (60, după centrarea lui D. Ianc), D. Ianc (75, după o combinație cu Stancu), Sava (85, la pasa lui D. Ianc)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea