Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, spectacol în derby-ul de pe Valea Frumoasei, Transalpina Şugag – Şurianu Sebeş 2-3 (1-2) | Echipa lui Mihai Manea şi Doru Oancea, maximum de puncte, după 5 runde!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

transalpina-sugag-surianu-sebes-2 Derby-ul etapei a 5-a din Liga a 4-a, dintre Transalpina Şugag şi Şurianu Sebeş a fost o adevărată pledoarie pentru fotbal, vizitatorii reuşind să câştige cu 3-2 (2-1), după o întâlnire spectacol.

Un alt meci incendiar s-a disputat la Săsciori, unde Energia, „lanterna roşie”, fără punct sau gol marcat a învins 4-2 pe Viitorul Sîntimbru!!!! De asemenea, Sportul Petreşti a strâns 15 puncte după victoria de la Valea Lungă, unde a jucat în inferioritate din minutul 35!

La Şugag s-a jucat cu garda jos, vizitatorii conducând de fiecare dată: Cl. Marcu a deschis scorul în minutul 6, însă autogolul lui I. Grozav a adus egalitatea pe tabelă. Până la pauză a punctat M. Cristea (41), Şurianu având avantaj pe tabelă la mijlocul unui meci aprins.

Nou-intratul Cristurian a egalat în minutul 80, însă bucuria amfitrionilor a fost scurtă întrucât golgheterul Val. Drăgan (86) a dat lovitura decisivă, pentru o victorie ce demostrează supremaţia Sebeşului în acest sezon!!!

Formaţia pregătită de Mihai Manea şi Doru Oancea are maximum de puncte, după această etapă,  iar nou-promovata a suferit prima înfrângere stagională.

În alt joc, o supriză: Energia Săsciori – Viitorul Sîntimbru 4-2 (1-1): Ad. Ignat (29, 89), P. Duvlea (49), I. Avram (63), respectiv Chişu (28)., Şt. Bogdan (60, autogol)!!! O altă partidă spectaculoasă, în care „lanterna roşie” a dat lovitura a câştigat primul joc al sezonului, Energia nemarcând în acest campionat!

În minutul 70, Florin Faur, oficial al gazdelor a fost trimis în tribune, pentru proteste la adresa unei decizii eronate a asistentului!

La Gaz Metan Valea Lungă – Sportul Petreşti 1-2 (0-1): au marcat Migea (87), respectiv B. Sava (27, 11 metri), I. Mihaiu (70). Comănese, de la oaspeţi a fost eliminat în minutul 35!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea