Liga a IV-a, etapa a 8-a: Seria echipei CIL Blaj, stopată la Daia Română | Liderul, Sportul Petrești, 8 victorii din 8

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Sportul Petrești continuă parcursul impecabil în Liga a 4-a, echipa lui Doru Oancea având maximum de puncte după 8 runde. Podiumul eșalonului este completat de CIL Blaj, a doua formație invicibilă, și CS Zlatna, ajunsă pe treapta a treia a podiumului după ce nu a pierdut din runda inagurală.

AFC Micești – CS Zlatna 2-4 (1-3)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Marcatori: Bleza (31), T. Varga (84), respectiv A. Cîmpean (18), D. Cristea (24, 38), Corpade (52).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

A doua înfrângere la rând a miceștenilor, împotriva unei echipe clasate pe poziția a treia, CS Zlatna, ce nu a pierdut din runda inagurală.

Spicul Daia Română – CIL Blaj 1-1 (1-0)

Marcatori: Hada (5), respectiv Al. Juncan (78).

Șirul celor cinci victorii consecutive obținute de echipa din “Mica Romă”, singura invincibilă a eșalonului, exceptând liderul Sportul Petrești, s-a oprit la Daia Română.

Nicolae Linca Cergău – Sportul Petrești 0-2 (0-1)

*Marcator: Coltor (10, 78).

Liderul a repurtat al 8-lea suuces consecutiv, având maximum de puncte, însă… “Centralul Corneliu Aron ne-a refuzat în minutul 34 un penalty clar ca lumina zilei, Tompi fiind ținut clar de mână de Rahovean, arbitrul acordând o lovitură liberă din afara careului, deși faultul a fost comis un metru în interiorul suprafeței de pedeapsă”, spune antrenorul Gheorghe Mărginean.

Energia Săsciori – Navobi Cricău 2-2 (2-1)

*Marcatori: S. Gheorghe (9), Nazarie (32, 11 metri), respectiv A. Florea (19), D. Chira (84).

În al doilea joc intern la rând săsciorenii au remizat cu o altă formație din subsol, Navobi Cricău, care a predat penultimul loc al ierarhiei celor de la Metalu Aiud, după al doilea egal succesiv.

Dan HENEGAR