Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, etapa a 5-a, Euro Şpring a învins Rapid Teiuş şi e lider cu maximum de puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Euro Şpring are maximum de puncte dupOlimpia Aiud-Euro Spring4ă 5 etape în Liga a 4-a şi s-a distanţat de urmăritoare, după ce a învins cu 3-0 (2-0) pe Rapid CFR Teiuș.

S-a consemnat prima victorie stagională pentru CIL Blaj, în derby-ul de la Valea Lungă. Un nou pas greșit pentru ASC Pianu, remiză acasă cu Dalia Sport Daia. În plus, o partidă spectaculoasă la Daia Română.

Viitorul Spicul Daia Română – CS Ocna Mureş 3-3 (2-2): G. Scheau (7, penalty), A. Bișboacă (32), Fl. Schiau (55, penalty)/ Guț (9), Pereat (40), Olar (85). Gazdele au condus de 3 ori și au fost egalate de fiecare dată, ocnamureșenii jucând în 10 din minutul 55, eliminat Vaidasigan

ASC Pianu – Dalia Sport Daia Română 1-1 (1-1): Grecu (30)/ Deaconu (5)

, Gaz Metan Valea Lungă – CIL Blaj 0-4 (0-4): Mircia (1), Văidean (12, 31, 40);

Euro Şpring – Rapid CFR Teiuş 3-0 (2-0): Risti (12, 25, 78).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ciclista Miruna Măda, originară din Alba, desemnată cel mai bun sportiv al județului Sibiu în 2023, la secțiunea sporturi olimpice, în cadrul Galei Sportului, eveniment organizat la Sala „Transilvania” și organizat de CJ Sibiu! Miruna Măda, sportiva originară din Alba, a fost desemnată, de curând, cel mai bun sportiv din județul Sibiu în anul 2023, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea