Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 24-a, Olimpia Aiud – ASC Pianu 2-0 (1-0) *Trei eliminări, un arbitraj contestat de gazde și un penalty ratat de oaspeți!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Astăzi, în uvertura etapei a 24-a a Ligii a IV-a, Olimpia Aiud a întâlnit ASC Pianu și s-a impus cu 2-0 (1-0). Olimpia Aiud-Dalia Sport Daia Romana47Meciul a însemnat o partidă încinsă, cu trei eliminări, una în tabăra gazdelor: Cotoară (43), respectiv două în cea a vizitatorilor: Popescu (62) și An. Furdui (85, la 6 minute după ce a intrat în teren)

*Stelea a tras în bară din penalty, la 1-0!

Maniera centralului Vasile Rodina de a conduce partida i-a înfuriat pe oficialii aiudeni, ce au izbucnit la finele jocului. În minutul 72, Stelea (ASC Pianu), la scorul de 1-0, a ratat o lovitură de pedeapsă (a tras în bară), penalty-ul dictat fiind contestat vehement de gazde.

Sunt foarte supărat pentru maniera de arbitraj a domnului Rodina. A acordat un penalty imaginar pentru ASC Pianu, la scorul de 1-0. Noroc că a fost ratat, pentru că am vrut să retrag echipa de pe teren. Și-a bătut joc de noi și din acest motiv vreau să renunț, să nu mă mai implic la Olimpia„, a tunat Ioan Demeter, conducătorul gazdelor. Fără antrenorul Radu Andone, ce nu s-a prezentat la meci (Remus Țălnar a asigurat banca tehnică, luni se va lua o decizie în privința lui Andone), amfitrionii s-au impus grație reușitelor semnate de Guț (7), Felindean (75).

Tehnicianul ce a fost la Industria Galda s-a supărat la Teiuș, etapa precedentă, unde a plecat la pauză și sunt șanse să încheie colaborarea cu gruparea aiudeană.

Olimpia a urcat pe locul al 3-lea cu 45 de puncte, iar ASC Pianu rămâne pe poziția a 9-a cu 29 de puncte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea