Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 23-a: Mureșul Vințu, noul lider, după victoria de la Ocna Mureș! *CSO Cugir nu s-a prezentat la Abrud și va fi exclusă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mureșul Vințu de Jos este noul lider al Ligii a IV-a după victoria de la Ocna Mureș, scor 3-0 (2-0). Muresul Vintu de Jos-ASC Pianu9Campioană de toamnă, echipa lui Mihai Manea se plasează pe prima poziție profitând și de faptul că Performanța Ighiu va juca doar duminică, la Blaj.

Un alt eveniment al rundei a 23-a, s-a produs la Abrud, prin neprezentarea „lanternei roșii”, CSO Cugir, care va fi exclusă din campionat, aflându-se la a doua neprezentare din retur.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Moții au bifat a doua rundă în care n-au jucat, după ce în intermediară s-au prezentat cu numai 7 jucători la Aiud, iar partida s-a întrerupt în minutul 20, când oaspeții au rămas cu numai 6 fotbaliști valizi.

Rezultate:

*CS Ocna Mureș – Mureșul Vințu (0-1): R. Sîrbu (18), P. Muntean (43, 68)

*FC Micești – Euro Șpring (1-1): Al. Aldea (43)/ Baca (27).

Remiză prețioasă pentru gazde, care au încurcat și planurile formației Euro, după ce au mai scos un punct cu Viitorul Sântimbru. În minutul 65, Dumbra (FC Micești) a fost eliminat.

*ASC Pianu – Șurianu Sebeș 2-0 (1-0): Trif (45, autogol), B. Bărculeț (89)

*În minutul 81, Al. Suciu (Șurianu) a fost eliminat *Stelea (ASC Pianu) a ratat penalty-ul în minutul 81. Rezultat excelent al nou-promovatei, împotriva echipei aflate pe podium.

 

*Cuprirom Abrud – CSO Cugir 3-0 (neprezentare)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea