Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 11-a: Spectaculoasă răstunare de scor a Olimpiei Aiud, Cuprirom a învins la Teiuş!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Olimpia Aiud-Performanta Ighiu2Etapa a 11-a a Ligii a IV-a a oferit alte partide spectacol: Olimpia Aiud a reuşit să întoarcă rezultatul de la Cergău, unde a fost consdusă cu 2-0 la pauză de CIL Blaj,  iarCuprirom Abrud a învins cu 2-0 la Teiuş, deşi se părea că moţii vor abandona.

*Rezultate: CIL Blaj – Olimpia Aiud 2-5 (2-0); Şt. Comănici (25, 27)/ A. Bălan (61, 76), Oniga (69, penalty), P. Muntean (88), Val. Drăgan (90+1).

Senzaţională răsturnare de scor în actul secund, când Olimpia a marcat de 5 ori. Aiudenii continuă seria invincibilă, cu 8 meciuri fără înfrângere!

*Rapid CFR Teiuş – Cuprirom Abrud 0-2 (0-0): Miheţ (81), R. David (90)

În minutul 80, A. Paşca (Cuprirom) a fost eliminat.

Moţii îşi puneau problema retragerii din campionat, din motive financiare, dar au dat lovitura la Teiuş.

*Viitorul Sântimbru – Mureşul Vinţu 1-2 (1-1)

Meciul derby al etapei a 11-a, dintre Viitorul Sântimbru și liderul Ligii a IV-a, Mureșul Vințu s-a încheiat cu victoria oapeților, ce s-au impus cu scorul de 2-1 (1-1), goluri  Pereat (72, penalty), respectiv M. Cristea (42, penalty și 52, penalty).

Elevii lui Mihai Manea au realizat a 10-a victorie consecutivă și până mâine au 9 puncte avans față de Performanța. Amfitrionii acuză arbitrajul, considerând că al doilea penalty al oaspeților a fost acordat gratuit, Viitorul mai solicitând o lovitură de pedeapsă pentru faultul asupra lui Mocoiu (61).

Să consemnăm și primul succes stagional pentru CS Ocna Mureș, unul la scor, 6-0 cu CSO Cugir, în confruntarea ultimelor clasate, dar și remiza de la Micești.

*FC Miceşti – Şurianu Sebeş 1-1 (0-0): E. Barna (65)/ E. Dragomir (81)

Oaspeții n-au mai pierdut de 6 partide în Liga a IV-a

*CS Ocna Mureş – CSO Cugir 6-0 (3-0): Al. Andrea (13), Guț (27, 38 penalty), Brudan (48), Kiss (68, penalty), Bambo (75)

Astfel, etapa a 11-a a Ligii a IV-a are următorul program: ; ora 15.00: Dalia Sport Daia Română – Euro Şpring, Energia Săsciori – Performanţa Ighiu, ACS Pianu de Jos – Inter Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea