Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a debutează în 24 august *Supercupa AJF Alba, Performanţa Ighiu – Metalurgistul Cugir va avea loc în 21 august

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liga a IV-a Alba, ediţia 2013-2014 va debuta în data de 23 şi 24 august, lucru stabilit în şedinţa de Birou Executiv al AJF Alba. Prima etapă a noului sezon, dar şi ţintarul turului va fi stabilit la Adunarea Generală Extraordinară a AJF Alba, prevăzută pentru vineri, 16 august, la ora 18.00, în Amfiteatrul A9 au Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

*Miercuri, 21 august: Performanţa – Metalurgistul Cugir

Deschiderea sezonului oficial va avea loc miercuri, 21 august, în cadrul ediţiei a doua a Supercupei AJF Alba, la ora 18.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, între Performanţa Alba Iulia şi Metalurgistul Cugir. „Acest program a fost stabilit după ce am aflat ce s-a hotărât la FRF referitor la Liga a 3-a, al cărui start a fost amânat pentru 30 august. Luna august este încărcată pentru noi, întrucât avem în plină desfăşurare Campionatul Munţilor Apuseni„, a apreciat astăzi Sorin Corpodean, preşedintele AJF Alba.

Performanţa Alba Iulia este deţinătoarea Cupei României în judeţul Alba, iar Metalurgistul Cugir a promovat în Liga a 3-a, fiind unica reprezentantă a judeţului la nivelul fotbalului românesc, după dispariţia Unirii Alba Iulia.

*Până în 14 august trebuie achitate penalităţile

Liga a IV-a are 16 echipe, însă Perla Jidvei nu e sigură de înscriere din motive financiare. De asemenea, AJF Alba a impus termen ziua de 14 august pentru achitarea penalităţile. Liga a V-a, 3 serii a câte 14 echipe urmează să înceapă în 31 august – 1 septembrie.

*În 16 august se stabileşte ţintarul Ligii a IV-a

În ședința din data de 5 august 2013, Biroul Executiv a hotărât convocarea Adunării Generale Extraordinare a AJF Alba, pentru ziua de vineri – 16 august 2013 – ora 18.00, la Universitatea ”1 Decembrie 1918” , amfiteatrul A9, din Alba Iulia, având următoarea ordine de zi:

  1. Constatarea întrunirii cvorumului;
  2. Aprobarea ordinii de zi;
  3. Alocuțiunea președintelui AJF;
  4. Desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea procesului verbal al adunării generale;
  5. Sezonul competițional 2013-2014;
  6. Tragerea la sorți pentru stabilirea programării jocurilor din Liga a IV-a;
  7. Informare asupra acordului de asociere CJ Alba – AJF Alba;
  8. Afilieri / Dezafilieri;
  9. Hotărârea Adunării Generale Extraordinare.

Membri afiliați vor comunica secretariatului AJF Alba (în scris), până marți – 13 august 2013 – ora 15.00, numele și funcția delegatului care îi va reprezenta la adunarea generală.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea