Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, Cuprirom Abrud – Şurianu Sebeş 0-4 (0-1) | Circov și Val. Drăgan au debutat cu goluri pentru trupa din „Arini”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi s-a disputat partida din etapa a doua a Ligii a IV-a, reFC Micesti-Cuprirom Abrud10programată de AJF Alba, dintre Cuprirom Abrud şi Şurianu Sebeş, scor 0-4 (0-1).

Cu doi noi jucători în efectiv, Circov (revenit după ce s-a pregătit cu Performanța Ighiu) și golgheterul Val. Drăgan (împrumutat de la Olimpia Aiud), vizitatorii s-au impus la pas în Apuseni, Circov deschizând scorul în min. 21, iar Val. Drăgan și-a trecut în cont o dublă la debut, min. 84 și 89 – ultimul din penalty. Al doilea gol al oaspeților a fost înscris de Morariu (61). Aiudeanul Vali Drăgan este golgheterul eșalonului cu 5 reușite în 3 etape.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Şurianu Sebeş are acum 7 puncte, a urcat pe locul trei şi joacă acasă duminică, cu Inter Ciugud.

Cuprirom Abrud rămâne cu zero puncte, „lanterna roşie”, fără gol marcat şi mai joacă al doilea meci acasă sâmbătă, de la ora 17.00, cu Energia Săsciori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea