Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, CIL Blaj – Inter Ciugud 4-1 (3-0) | Echipa din „Mica Romă”, maximum de puncte în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj merge „ceas” în 2017, echipa din „Mica Romă” repurtând a treia victorie consecutivă în returul Ligii a IV-a, pe teren propriu cu Inter Ciugud, scor 4-1 (3-0)

Formaţia condusă de Septimiu Boancăş și-a adjudecat net disputa din runda a treia a returului, zarurile fiind aruncate până la pauză, echipa din „Mica Romă” conducând cu 3-0.

Marcatori: I. Cristea (19, autogol), Țene (26), Comănici (38), Văidean (79), respectiv Oprișan (76).

O primă repriză dominată clar de CIL care mai putea înscrie de câteva ori. În actul secund gazdele s-au relaxat, permițându-le vizitatorilor să controleze disputa și să îl învingă pentru întâia oară în acest retur pe portarul Radu Damian, care s-a remarcat în câteva rânduri. CIL Blaj este singura echipă din Liga a IV-a ce a câștigat toate întâlnirile susținute, atât în campionat, cât și în Cupa României.

Nicu GOGA

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea