Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a, Viitorul Sântimbru – Transalpina Șugag 0-1 (0-1) | Liderul Șurianu Sebeș, succes facil, 7-0, cu „lanterna roșie”

Dan HENEGAR

Publicat

în

viitorul-sintimbru-cs-ocna-mures-51Transalpina Șugag a câștigat la Sântimbru, în etapa a 8-a, grație reușitei rapide, din penalty semnată de M. Domșa (1).

Această deschidere de scor din startul jocului a complicat și mai mult datele problemei pentru amfitrioni, obligați să alerge după egalare. Partida a căpătat un scenariu firesc, cu formația gazdă atacând și vizitatorii căutând să dea lovitura pe contraatac.

Nou-promovata a câștigat și a urcat pe locul secund al ierarhiei.

*Liderul s-a dezlănțuit după pauză

Șurian Sebeș s-a impus la pas cu Gaz Metan Valea Lungă, scor 7-0 (2-0), goluri reușite de Ad. Lăcătuș (11, 28), Val. Drăgan (55), Cl. Oara (57, 82, golgheterul campionatului, cu 13 reușite), Trifa (67), Rahovean (74).

Cu motoarele turate abia la reluare, prima clasată s-a impus lejer, dedicând victoria atacantului P. Muntean, ce s-a căsătorit ieri („Casă de piatră”)

Liderul condus de Mihai  Manea și Doru Oancea nu a avut emoții împotriva „lanternei roșii”, câștigând la pas, fără emoții și acumulând maximum de puncte după 8 runde. Șurianu rămâne singura echipă neînvinsă în acest sezon, după ce CIL Blaj a pierdut acasă cu Viitorul Spicul Daia Română.

Într-o altă partidă din Liga a 4-a, Energia Săsciori – Inter Ciugud 1-2 (0-0): Șt. Bogdan (75, penalty), respectiv M. Lupșan (55), Oprișan (67).

Săsciorenii veneau după trei rezultate pozitive, însă ciugudenii au fost mai pragmatici și s-au impus, profitând de startul bun din repriza a doua.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea