// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liga a 4-a, Transalpina Şugag – CS Zlatna 3-2 (1-1), derby adjudecat dramatic, în final, de lider!

Transalpina Șugag s-a impus cu mari emoții în derby-ul de pe teren propriu cu CS Zlatna, scor 3-2 (1-1), liderul fiind condus în două rânduri de tânăra formație de pe Ampoi.

Lovitură de teatru în startul jocului, când experimentatul fundaș H. Marian a marcat chiar în minutul 1, reușită ce a tulburat planurile formației lui Vasile Ursu. S-a jucat pe contre, zlătnenii au ratat, dar au marcat iarăși cu 12 minute înaintea finalului și se părea că vor da lovitura în fieful primei clasate. Finalul a fost unul dramatic, amfitrionii reușind să întoarcă scorul prin reușitele lui I. Lăcătuș (penalty) și P. Lazăr, cu trei minute înainte de fluierul de final.

În rest victorie clară pentru Viitorul Sîntimbru, ce a punctat de 5 ori, după ce a fost condusă la pauză de Voința Stremț, plus un gol de trei puncte al antrenorului Paul Ciucă (Viitorul Spicul Daia Română) pe terenul „lanternei roșii”

Viitorul Sîntimbru – Voința Stremț 5-1 (0-1)

Marcatori: Tănase (51, 80), Nicola (61), Dreghiciu (87), Al. Stan (90+3, penalty), respectiv Rancea (37)

Transalpina Șugag – CS Zlatna 3-2 (1-1)

Marcatori: P. Lazăr (26, 87), I. Lăcătuș (81, penalty), respectiv H. Marian (1), Corpade (78)

Arieșul Apuseni Baia de Arieș – Viitorul Spicul Daia Română 0-1 (0-0)

Marcator: P. Ciucă (87)

Dan HENEGAR

loading...