Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 0-0 *Remiză externă pentru Coroian şi compania

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir-Industria Galda de Jos56Metalurgistul Cugir a remizat în a doua partidă din retur, scor 0-0 în deplasare, pe terenul echipei Unirea Jucu.

Astăzi, în duelul judeţelor Alba şi Cluj, s-au consemnat două egaluri, Industria a remizat pe teren propriu 1-1 cu Sănătatea Cluj, iar Metalurgistul Cugir şi Unirea Jucu au terminat cu scor alb pe tabelă în meciul disputat pe terenul clujenilor. Deşi L. Itu a fost urcat în ofenisvă, Cugirul nu a găsit culoarul spre gol, iar acest lucru îl supără pe Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului, deranjat de faptul că elevii săi nu izbutesc să marcheze în deplasare. „Am avut parte de un meci greu, jucat pe un teren de dimenisuni reduse, care ne-a dezavantajat. Am întâlnit o echipă bine organizată si din păcate nu am reușit să ne impunem. Deşi am avut câteva ocazii bune de a marca nu am reuşit acest lucru. Este păcat că nu am profitat de pasul greșit făcut de Baia Mare, dar mergem mai departe. Jucu are o echipă bună şi sunt sigur că va pune probleme tuturor echipelor care joacă la ei acasă”, a precizat Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului Cugir.

În garnitura de start a echipei din Jucu s-a regăsit şi fostul jucător al Metalurgistului Cugir, George Negură, dar şi fostul unirist Tudor Mândruşcă, venit în pauza competiţională de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Gurincu – Tăban, Şt. Radu, Gugu, Medeşan, Stăncescu (63, Cîrstean), Piko, Avramescu, Ispas, Itu (75, Şuteu), Pîntea (88, Goronea). Rezterve: Lăncrănjan – Bold, Olteanu, Goronea, Negru, Şuteu, Cîrstean


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea