Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Seria a 5-a, Unirea Jucu – Metalurgistul Cugir 2-1 (1-1) | Echipa de sub Drăgana a pierdut, după trei victorii consecutive

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

metalurgistul-cugir-cs-iernut-78Metalurgistul Cugir a pierdut la  Jucu, scor 1-2 (1-1), echipa condusă de Călin Moldovan suferind un eşec, după trei victorii consecutive şi o rundă de pauză!

Vizitatorii au condus cu 1-0, dar bucuria nu a durat decât trei minute, întrucât egalitatea s-a restabilit rapid.

Cocină (25) a deschis scorul (profitând de o neînţelegere în defensiva adversă), cu primul său gol pentru Metalurgistul, iar gazdele au egalat trei minute mai târziu prin Lupu, în urma unei lovituri de colţ. Portarul Vlase a scos balonul din plasă după 352 de minute (aproape 6 ore), în cele din urmă Metalurgistul încasând două goluri, în premieră în acest sezon.

În actul secund, acelaşi Lupu a marcat în minutul 68 (după o fază ca la biliard, în care a trimis în bară, iar apoi balonul l-a lovit în cap şi a intrat în plasă), iar gruparea de sub Drăgana a pierdut după trei victorii consecutive, în care nu a primit gol.

Partida a fost una echilibrată, în care vizitatorii au avut oportunităţi importante prin Maftei, în prima repriză, respectiv Stoianof, Cocină sau Măd. Popa, toate în actul secund, când scorul era egal, dar şi după ce gazdele s-au desprins, când Iovănescu a fost aproape să restabilească egalitatea în final.

*Călin Moldovan: „A fost cel mai slab meci din acest campionat”

A fost cel mai slab meci al nostru din acest campionat. Poate acest eşec ne-a adus cu picioarele pe pământ, după ce toată lumea ne lăuda. Nu e un capăt de ţară că am pierdut, nu suntem invincibili, e o lecţie din care trebuie să învăţăm, dacă nu suntem concentraţi 100 la sută, fotbalul te pedepseşte. Nu ne-a ieşit, am ratat ocazii în momente cheie şi asta ne-a costat„, a precizat Călin Moldovan

Echipa: Vlase – Maftei, Negrescu, Bactăr, D. Popa, Itu (72, Iovănescu), Covaciu, Măd. Popa, Cocină, Vezan (61, Tăban), Stoianof, rezerve D. Popescu, M. Udrea, Torişte, I. Tătar, Varodi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea