Liga a 3-a, Seria a 4-a, „careu” de Alba: Performanța Ighiu, Industria Galda, Mureșul Vințu și Unirea Alba Iulia | Șase derby-uri județene în tur

Paul Voicu - Primar 2020

Radu Andone Unirea Alba Iulia 2În Seria a 4-a a Ligii a 3-a, va fi inflație de formații din Alba, 4 reprezentante ale județului fiind repartizate aici: Performanța Ighiu, Industria Galda de Jos, Mureșul Vințu și Unirea 1924 Alba Iulia (echipă care este foarte aproape să-l înregimenteze pe Negură, Performanța Ighiu, care se și pregătește cu formația lui Radu Andone).

Va fi o luptă încinsă, cu rivalități județene și 6 meciuri directe între „albaneze” în prima parte a campionatului.

ELIT

Aici pretendente la promovare sunt considerate Performanța Ighiu, Industria Galda - Surianu Sebes 17Ripensia Timișoara, CNS Cetate Deva și Național Sebiș.

În runda inaugurală, găldenii vor juca la Deva, în fieful unei pretendente la promovare, Unirea va întâlni acasă pe Milenium Giarmata („alb-negrii” vor juca vinerea meciurile interne). Dificil va fi pentru Performanța Ighiu la Lugoj, iar nou-promovata din Vințu va întâlni pe propriul teren pe Pandurii 2 (la fel ca Performanța în campionatul anterior).

Mihail David - 2020

Citește și: Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – solitară în Seria a 5-a | În prima rundă, deplasare dificilă la Reghin, pentru echipa de sub Drăgana

*La Ighiu în loc de „Cetate”

În prima parte a turului, Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia vor căuta soluții să joace pe teren propriu la Ighiu, în cazul în care gazonul Stadionului „Cetate” va intra în reparații, o altă variantă fiind Zlatna

*Derby-uri în Alba, 4 etape la rând!

În toamnă Performanța va disputa pe propriul teren cele 3 confruntări cu rivalele din Alba, echipa lui Himcinschi primind și Muresul Vintu - Performanta Ighiu 58vizitele pretendentelor la promovare Cetate Deva (et. a 2-a), Național Sebiș (et. 13), urmând să evolueze la Timișoara, cu Ripensia în penultima etapă a turului.

În prima parte a stagiunii vor fi 6 derby-uri județene, după cum urmează: Unirea – Industria (etapa a 3-a), Performanța – Unirea (etapa a 4-a), Mureșul – Industria (etapa a 5-a), Performanța – Mureșul (etapa a 6-a), Performanța – Industria (etapa a 10-a), Unirea – Mureșul (etapa a 14-a).

Conjudețenele vor sta astfel: Unirea Alba Iulia (etapa a 5-a), Mureșul Vințu (etapa a 7-a), Industria Galda de Jos (etapa a 11-a), iar Performanța Ighiu (etapa a 12-a).

Programul primei runde: Mureşul Vinţu – Pandurii II, UTA BD II – ACS Poli II, Unirea Alba Iulia – Millenium Giarmata, Lunca Teuz Cermei – Becicherecu Mic, Cetate Deva – Industria Galda, CSM Lugoj – Performanţa Ighiu, Ripensia Timişoara – Naţional Sebiş, CSM Şcolar Reşiţa stă

Dan HENEGAR

2 Comentarii

Meseriasu 25 august 2016 at 21:54

De ce credeți ca doar cugirul e singur.de teama de ridicol.3 ani de incompetenta dovedită. Rușine mai mare ca infringerea cu ighiul cugirul nu a suportat în 75 de ani de existenta.Cum sa mai suporte alte rușini gen vintu.

nepriceputul 25 august 2016 at 22:44

din acelasi motiv a fost si galda singura anul trecut!!!!meseriasule………………….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...