Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Spicul Daia Română a încurcat liderul | CIL Blaj, victorie dramatică, în inferioritate, la Teiuș

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spicul Daia Română a remizat cu Industria Galda de Jos, scor alb, și astfel avansul liderului s-a redus la 6 puncte. CIL Blaj, cea mai în formă echipă din primăvară, s-a impus dramatic la Teiuș, unde a câștigat în inferioritate numerică, cu goluri în ultimele 5 minute.

Scoruri fluviu la Galtiu și Ighiu, respectiv umilințe pentru formațiile din Munții Apuseni, cu un golaveraj de 0-16 în cele două întâlniri. Viitorul Sântimbru și CIL Blaj continuă duelul la distanță pentru locul secund, în vreme ce Voința Stremț a pierdut puncte prețioase pe „Cetate”, victorie surprinzătoare  a tinerei formații conduse de George Țălnar.

*Spicul Daia Română – Industria Galda de Jos 0-0. Remiză surprinzătoare, liderul fiind stopat la Daia Română. Industria nu a reușit să treacă de ambiția elevilor lui Sorin Mărginean, Spicul, fără gol încasat în fața fanilor în retur, având o singură înfrângere în retur (1-2, la Galtiu) și o serie de 4 meciuri în care nu a pierdut (10 puncte acumulate).

*Kinder Teiuș – CIL Blaj 1-2 (1-0). Victorie dramatică a grupării din “Mica Romă”, ce a întors rezultatul în ultimele secvențe, în inferioritate numerică (H. Popa a fost eliminat în minutul 86). Al 6-lea meci la rând adjudecat de CIL, care în primăvară a pierdut puncte doar în runda inaugurală (3-4 la Stremț)

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Performanța Ighiu – Cuprirom Abrud 7-0 (3-0). Ighienii au realizat cel mai categoric succes al acestui campionat (triplă S. Turuș, dublă R. David), iar “lanterna roșie” (cu un singur punct în retur) a suferit a 5-a înfrângere la rând (ultimele 4 la diferențe mari, 3-26 golaveraj);

*Viitorul Sântimbru – CS Zlatna 9-0 (5-0). Scor fluviu la Galtiu, cea mai clară victorie stagională pentru sântimbreni și totodată cel mai drastic insucces al sezonului înregistrat de aurari. De remarcat “careul” realizat de Ciprian Brânză, atacantul ce și-a trecut în cont un hat-trick în numai 5 minute (în finalul primului mitan).

*GT Sport Alba Iulia – Voința Stremț 3-1 (1-1). Gazdele au irosit un penalty prin Raica (76, șut peste poartă). Victorie surprinzătoare a tinerei echipe conduse de George Țălnar, care a întors scorul (dublă G. Gavrilă), pe “Cetate 2”. Este al doilea succes din retur pentru albaiulieni, care au strâns 7 puncte din 9 în ultimele 3 etape, în vreme ce stremțenii au suferit primul eșec extern din retur și și-au redus șansele la podium;

*Inter Unirea – Energia Săsciori 1-1 (0-1). Radu Andone, antrenorul gazdelor, care a figurat și ca jucător de rezervă, a primit cartonaș roșu în minutul 81. Gazdele, venite după trei eșecuri la rând, au luat un punct împotriva unei formații care a înregistrat al 3-lea egal consecutiv și are 5 întâlniri fără a câștiga;

*Hidromecanica Șugag – Viitorul Vama Seacă 3-3 (2-0). O confruntare spectaculoasă, cu amfitrionii conducând cu 2-0 și 3-1 (Hidromecanica, la al doilea egal în fața fanilor) și vizitatorii la al doilea meci terminat nedecis. Ambele formații au marcat în fiecare joc din primăvară. Al treiela gol al gazdelor a fost înscris de antrenorul Ionuț Neag, iar Onacă a semnat primele două reușite ale vizitatorilor, din lovituri de la unsprezece metri.

Foto: Rareș NICULAȘ (Teiuș), Energia Săsciori și Spicul Daia Română (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea