Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4: Performanța Ighiu a încurcat liderul Industria Galda, iar Viitorul Sântimbru s-a apropiat la 4 puncte!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Remiză în confruntarea din etapa a 22-a a Ligii 4, dintre Performanța Ighiu și Industria Galda, scor 1-1 (0-1).

Duelul orgoliilor, între formații învecinate, despărțite de 11 kilometri, s-a încheiat nedecis. Liderul a pierdut puncte prețioase, la fel ca în urmă cu două săptămâni, la Daia Română, mai ales din cauza ratărilor, și simte amenințarea echipei din Galtiu – care s-a apropiat la 4 “lungimi”.

Trupa lui Ștefan Fogoroși este la al 4-lea joc fără eșec și a încurcat teribil planurile prime clasate, marea favorită la câștigarea campionatului.

*Inter Unirea – Viitorul Vama Seacă 0-1 (0-1).

Disputa grupărilor rivale, din localități învecinate cu Ocna Mureș, un derby al zonei, a fost adjudecat de vizitatori, care au avut un portar în zi de grație. Gruparea din “curbă” continuă seria dezamăgitoare, cu două eșecuri succesive și doar un punct în ultimele 6 etape! “Mândria comunei Hopârta” este la al 4-lea joc consecutiv fără eșec (8 puncte).

*Spicul Daia Română – CS Zlatna 3-4 (2-2)

Dăienii, care până la acest joc nu au primit gol în retur în fața suporterilor, au suferit o înfrângere surprinzătoare, după o conrfuntare nebună în care vizitatorii au condus cu 2-0 și 4-2. Spicul a pus piedică liderului acum 3 săptămâni, dar apoi a pierdut ambele întâlniri. Și practic antrenorul Sorin Mărginean a fost învins de fosta echipă, CS Zlatna care a câștigat primul joc din retur pe teren străin (precedenta deplasare, 0-9 la Galtiu).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș, eliminată în sferturile de finală la Under 17, după 2-6 cu SCM Zalău!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Sebeș a fost eliminată în sferturile de finală ale Campionatului Under 17, după eșecul drastic din deplasare cu SCM Zalău, scor 2-6 (0-3). Vizitatorii conduși de Doru Oancea au fost copleșiți de miza jocului eliminatoriu. emoțiile și-au spus din plin cuvântul și după un sfert de oră gazdele aveau avantaj de 3 goluri. Zarurile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea