Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Licitație de 1 milion de lei pentru reabilitarea unor blocuri de garsoniere din Cugir. Proiect finanțat din fonduri europene

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Licitație de 1 milion de lei pentru reabilitarea și modernizarea unor blocuri de garsoniere din Cugir. Programul este finanțat din fonduri europene.

Un proiect aflat în desfășurare în Cugir vizează reabilitarea și modernizarea unor blocuri de garsoniere. Suma estimată pentru ducerea la bun sfârșit a proiectului finanțat cu ajutorul unor fonduri europene este de aproximativ 1 milion de lei.

Primăria Cugir a demarat un proiect pentru executarea unor lucrări de reabilitare și modernizare a blocurilor de garsoniere de pe strada George Coșbuc, nr. 8.

Lucrările propuse sunt de izolare a pereților exteriori, executarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități, intervenții structurale, intervenții la instalații și intervenții pentru amenajări interioare.

Pentru a obține licitația, ofertantul trebuie să facă dovada unei experiențe anterioare în lucrări similare în ultimii 5 ani, în valoare de minim 967.132 de lei, valoare ce se poate demonstra prin însumarea valorilor executate la nivelul unui contract sau maxim 3 contracte.

Se va prezenta un acord de asociere prin care se precizează explicit cine este liderul asocierii, obligațiile fiecărui membru dar și procentul care îi revine fiecăruia. De asemenea, este necesară precizarea clară că toți membrii grupului vor răspunde în mod solidar pentru executarea acordului – cadru.

Ofertele care prezintă neclarități, vor fi declarate respinse în cazul în care nu se corectează ulterior.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea