Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Liber la amenzi pentru românii fără asigurare obligatorie a locuinţei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primarii din România nu mai au niciun motiv să amâne amenzile aplicate celor care nu deţin încă o asigurare împotriva calamităţilor după ce perioada de graţie prilejuită de campania electorală a luat sfârşit. “Oamenii trebuie să înţealeagă că unde-i lege nu-i tocmeală. Am făcut toate eforturile pentru a populariza nevoia de asigurare mai ales că agenţii societăţilor de asigurări ne-au vizitat destul de des. Acum vom trece şi la aplicarea amenzilor”, anunţă ferm primarul unui orăşel din judeţul Sălaj. Ardealul şi, mai ales, Banatul au trecut deja la fapte în ceea ce priveşte aplicarea de amenzi celor care nu deţin încă o asigurare împotriva dezastrelor. Peste 140.000 de timişoreni au fost chemaţi de autorităţi pentru a face dovada că deţin o asigurare împotriva dezastrelor. Urmează şi alţii, in contextul in care statul nu mai da bani sinistratilor. Potrivit legii în vigoare, statul nu mai dă nici măcar un leu persoanelor ale căror locuinţe sunt afectate de inundaţii. Costul real al falsei economii de 20 de euro poate ajunge, deci, la întreaga valoarea a locuinţei.
Asadar, nu astepta ca apa sa-ti ia casa! ASTRA Asigurari te despagubeste. Incheie acum asigurarea pentru locuinte! (M.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce

Bogdan Ilea

Publicat

în

5 mai – Sfânta Mare Muceniţă Irina. Povestea sfintei al cărui nume îl poartă multe românce Sărbătoare MARE pentru creştin-ortodocşi, astăzi. În fiecare an, pe 5 mai, Biserica Ortodoxă o prăznuieşte pe Sfânta Mare Muceniţă Irina. Singura fiică a lui Liciniu, rege în Cetatea Maghedon, aceasta s-a născut păgână, iar numele ei a fost la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea