Rămâi conectat

Sport

Letan continuă sub Drăgana | Ovidiu Vezan, la un pas de a semna cu Metalurgistul Cugir

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calin Moldovan Metalurgistul CugirMetalurgistul Cugir este la ora căutărilor în încercarea de a-şi reface efectivul afectat de multiplele plecări din intersezon. Gruparea de sub Drăgana caută de zor, mişcându-se pe mai multe fronturi de lucru, având acceptul verbal al câtorva jucători, care se speră că vor parafa înţelegerile, începând de luni, 11 iulie, când este prevăzută reunirea lotului, sub comanda antrenorului Călin Moldovan. Un lucru este cert, fundaşul Cosmin Letan a acceptat să continue la divizionara terţă de sub Drăgana, Metalurgistul Cugir fiind foarte aproape să semneze contractul cu mijlocaşul Ovidiu Vezan (fost la Farul Constanţa). „Suntem în tratative avansate cu Vezan şi în discuţii multiple cu mai mulţi fotbalişti. Căutăm de zor, încercăm, tatonăm, discutăm”, a precizat Călin Moldovan.

*De la Unirea Jucu şi FC Braşov

Gruparea cugireană vrea să profite de problemele existente la alte echipe din eşaloanele inferioare, gen FC Braşov (în pragul falimentului), de unde sunt doriţi Raul Negotei (mijlocaş de bandă stângă) şi Diego Alupoaie (atacant), ambii juniori. În acelaşi context, întăriri serioase pot veni dinspre Unirea Jucu (Seria a 5-a, Liga a 3-a), o altă formaţie mistuită de problemele financiare, de unde este aşteptat un contingent important, format din Brumă, Oct. Bucur (fost la CS Zlatna), Al. Pop şi portarul Horvat. „Roş-albaştrii” sunt constrânşi să recurgă la modificări importante ale efectivului, în condiţiile în care incertitudinea ce a planat asupra viitorului echipei a făcut ca despărţirile să curgă pe bandă rulantă. Încet, încet, lucrurile au intrat însă într-o matcă firească a evoluţiei, continuitatea fotbalistică este asigurată, acum problemele fiind unele de inspiraţie în privinţa deciziilor luate, în contextul în care trebuie cât mai repede posibil să se alcătuiască, în condiţiile presiunii timpului, un lot competitiv. Menţionăm că din vechiul lot vor mai continua Tăban, Letan, Itu, Şuteu şi Afrapt, o altă ţintă fiind, surpriză, portarul Roberto Bodea, dacă nu va cădea de acord cu Performanţa Ighiu pentru prelungirea contractului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea