Le-ați văzut? Două minore de 14 și 15 ani, din județul Sibiu, dispărute de aproximativ o zi, sunt căutate de familie și de polițiști

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Poliţiştii sibieni caută două minore în vârstă de 14, respectiv 15 ani, care au plecat împreună voluntar de la domiciliile lor într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanelor în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Șura Mare a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în data de 2 octombrie a.c., fiica ei minoră, CERNAT ALESIA ANDREEA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Semnalmente CERNAT ALESIA ANDREEA: înălțime 1,50 m, greutate 50 kg., fața ovală, ten alb, ochi verzi, păr blond închis/șaten, constituție atletică. La data dispariției purta o geacă albastră, pantaloni negri și încălțăminte sport, albă.

La data de 27.10.2020, o femeie din localitatea Arpașu de Jos, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, în cursul serii, în jurul orei 1930, a.c., fiica ei minoră, GAVRILĂ CASANDRA-IOANA, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu fără a mai reveni.

Semnalmente GAVRILĂ CASANDRA-IOANA: înălțime 1,60 m, greutate 50 kg., păr șaten, ochi căpriu, ten alb. La data dispariției purta o giacă neagră îmblănită, cu glugă.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre aceste minore sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419