Rămâi conectat

Sport

Laura Alexia Bogdan, sportiva CS Unirea Alba Iulia – locul 5 la Campionatul European de Judo pentru Juniori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Laura Alexia Bogdan, sportiva CS Unirea Alba Iulia – locul 5 la Campionatul European de Judo pentru Juniori

Laura Alexia Bogdan, sportiva talentată a CS Unirea Alba Iulia, s-a clasat pe locul 5 la Campionatul European de Judo pentru Juniori. Competiția a fost una acerbă, cu participarea celor mai buni judoka de pe ”Bătrânul Continent”. Laura a concurat în categoria de greutate de până la 48 de kilograme și a reprezentat cu cinste județul Alba la această competiție de prestigiu.

Tânăra sportivă a început competiția în forță, reușind să învingă o adversară din Bulgaria. Determinarea, pregătirea intensă și abilitățile sale remarcabile au fost evidente la această luptă. În finala pentru medalia de bronz, ea s-a confruntat cu o sportivă din Italia, dar, din păcate, nu a reușit să obțină victoria.

Grație rezultatului obținut la Campionatul European de Judo pentru Juniori, Laura Alexia Bogdan și-a asigurat calificarea la Campionatul Mondial de Judo pentru Juniori. Această oportunitate reprezintă o provocare și o șansă de a se măsura cu cei mai buni judoka din întreaga lume. Laura va continua să se antreneze intens și să își perfecționeze tehnicile pentru a obține rezultate remarcabile și la nivel internațional.

La Campionatul European de Judo pentru Juniori a participat și talentatul judoka Alexandru Sibișan. Prezența sa alături de Laura Alexia Bogdan demonstrează că Alba are o bază solidă de sportivi în acest sport și că viitorul judo-ului, pe plan județean, este promițător.

Sportivii secției de judo din cadrul CS Unirea Alba Iulia sunt pregătiți de profesorii Dinu Alin și Dinu Cristian. Ambii sportivi au dublă legitimare. Laura, fiind legitimată și la CSM Cluj, iar Alexandru fiind legitimat și la CSM Pitești.

Daniela Moșneag, director CS Unirea Alba Iulia, transmite felicitări sportivilor și antrenorilor, respectiv mult succes la viitoarele competiții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea, finala Cupei României, faza județeană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Vineri, 14 iunie, de la ora 18.00, pe „Arena Cugir” se dispută finala Cupei României, faza județeană, între Viitorul Sântimbru și Inter Unirea, un ultim act inedit, greu de anticipat la startul competiției „KO”. În tribune sunt în jur de 800 de spectatori, cu două galerii gălăgioase, înarmate cu vuvuzele. Înaintea jocului se va ține […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea