Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Nicu, bărbatul din Alba care a murit astăzi într-un accident de mașină, pe DN1: „Mereu vei rămâne în inima nostră”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lacrimi și mesaje de condoleanţe pentru Nicu, bărbatul din Alba care a murit astăzi într-un accident de mașină, pe DN1: „Mereu vei rămâne în inima nostră”

Un bărbat de 42 de ani din comuna Săsciori, județul Alba, și-a pierdut viața în mod tragic astăzi, 18 iunie, în urma unui accident produs pe DN1, în zona localității Câlnic.

CITEȘTE ȘI: ACCIDENT rutier MORTAL pe DN1 Sebeș-Sibiu: TREI VICTIME, din care una a DECEDAT

La data de 18 iunie 2022, în jurul orei 06,00, pe DN 1, la km 355 + 73 de metri, în afara localității Câlnic, un tânăr de 22 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Săsciori, județul Alba.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma accidentului, conducătorul primului autoturism a suferit leziuni corporale grave, conducătorul celui de-al doilea autoturism a decedat, iar un bărbat de 59 de ani, din comuna Șpring, județul Alba, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare.

Astfel, familia, cunoscuții și apropiații lui Nicu, bărbatul din Săsciori care a plecat mult prea devreme dintre noi, au început să își exprime părerile de rău față de acest eveniment tragic, printr-o serie de mesaje postate în mediul online.

Citește șiMesaje de condoleanțe

„Azi aprind o lumânare când la cer tu ai plecat. Dumnezeu sa te odihnească în pace suflet bun, nu te vom uita nici o data, mereu vei ramâne în inima nostra.

Dumnzeu sa l Odihneasca în pace

Dumnezeu să-l ierte” au fost doar câteva dintre mesajele lăsate de către cei dragi, în amintirea șoferului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea